534 boliger til salg i Gentofte

Gentofte – central men grøn. Med sin beliggenhed tæt på København og Øresund er Gentofte Kommune et godt og centralt sted at bo og arbejde. Kommunen har gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der med Hellerup Station som knudepunkt. Kommunen har mange seværdigheder som er et besøg værd, og mange hyggelige cafeer og små butikker fordelt undt i kommunen.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

534 boliger til salg i Gentofte kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Signalement af Gentofte Kommune

Gentofte Kommune har 70.000 indbyggere og en lav ledighed. Antallet af arbejdspladser i kommunen svarer stort set til størrelsen af arbejdsstyrken, og kommunens er­hvervs­struk­tur er kendetegnet af mange mindre virksomheder.

I Gentofte Kommune er der pas­nings­ga­ran­ti fra dit barn er seks måneder og til og med 3. klasse. Kommunen har i dag 4350 in­sti­tu­tions­plad­ser og omkring 200 børn, der bliver passet i dagpleje eller via tilskud til privat pasning. I Gentofte Kommune er der 12 folkeskoler - heraf en specialskole – og syv private skoler. I kommunen ligger også fire gymnasier, et hf-kursus og et stu­den­ter­kur­sus, der alle bliver drevet af staten.

Gentofte Kommune har desuden 235 ungdomsboliger, der kan søges af unge med bopæl i kommunen, og kommunen råder over flere end 1.600 boliger for ældre og handicappede pensionister.

Det vil Gentofte Kommune gerne være kendt for

Gentofte Kommune vil arbejde for et højt serviceniveau og en sund økonomi. Vi vil være en veldreven kommune, der har kvalitet, effektivitet og fornyelse i fokus, når opgaverne løses. Vi vil sørge for, at borgerne får den bedste kvalitet i service og ydelser samt være en grøn kommune med skove, parker, mange grønne anlæg og hyggelige havnemiljøer.

Gode fysiske rammer og højt fagligt niveau er om­drej­nings­punk­ter for kommunens service, og vi ønsker, at kommunen er en attraktiv arbejdsplads med dygtige ledere og ansatte, der har gode betingelser for at udføre deres arbejde.

Det vil Gentofte Kommune gerne vise frem

Gentofte Kommune har mange naturområder, parker og haveanlæg. De kommunale kirkegårde Mariebjerg, Gentofte, Ordrup og Hellerup bidrager til, at Gentofte er en grøn kommune. Mariebjerg Kirkegård er med på listen i den danske Kulturkanon over de 108 mest værdifulde værker i Danmark.

I Gentofte Kommune er der i alt 1.400.000 kvm. grønne områder, som er kommunale. Herudover er der omkring 2.500.000 kvm. grønne områder, som ikke er kommunalt ejede. Der er 16 offentlige legepladser i Gentofte Kommune. Kommunen har tre havne - Skovshoved Havn, Hellerup Lystbådehavn og Tuborg Havn. Der er tre offentligt tilgængelige strandområder - Bellevue Strandpark, Charlottenlund Strandpark og Hellerup Strandpark.

I kommunen er der en række museer og seværdigheder, blandt andet Danmarks Akvarium, Ex­pe­ri­men­ta­ri­um, Ordrupgård og Øregård Museum. Mindre museer er Sprøjtehusene og Brand-museet, hvor man kan se fortidens brandkøretøjer, uniformer og andet udstyr. Tra­neud­stil­lin­gen og Lokalhistorisk Arkiv, der begge er placeret på Ho­ved­bi­bli­o­te­ket, arrangerer løbende udstillinger.

I Gentofte Kommune er der to teatre, Bellevue Teatret og Teatret bag Kroen. Meridiano Teatret er et professionelt turnéteater, der har base i Gentofte Kommune. Gentofte Bibliotekerne arrangerer derudover en række indendørs og udendørs bør­ne­te­a­ter­fo­re­stil­lin­ger.

Gentofte Kommune er kendetegnet ved at have mange bygninger af høj arkitektonisk værdi. Af historisk værdi kan blandt andet nævnes Charlottenlund Slot, Bernstorffs Slot og Bern­stor­f­f­spar­ken med den smukke Svenske Villa, Øregård Museum og Ho­ved­bi­bli­o­te­ket. Selve rådhuset er fra 1936, det er holdt i nyklas­si­ci­stisk stil og tegnet af slotsarkitekt Thorvald Jørgensen.