Lejlighed fra EDC

Nørregade 1 ST TH

8464 Galten

3/2 rum, 80 m²
Udlejet

Rummelig 3 værelses

Vi har nu to nyistandsatte 3-værelses lejligheder beliggende på Nørregade i hjertet af Galten til leje.
Lejlighederne er lyse og rummelige, hvilket skaber en indbydende atmosfære fra det øjeblik, du træder ind. Store vinduer i alle rum sikrer et naturligt lysindfald hele dagen, hvilket gør boligen varm og imødekommende. Den åbne planløsning mellem køkken og stue giver en dejlig rummelig følelse og gør det nemt at indrette efter dine behov.
Hver lejlighed har to soveværelser, der er store nok til at rumme både dobbeltsenge og garderobeskabe, samt en stue, der er ideel til afslapning og hyggelige stunder. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og masser af skabsplads, så du har alt, hvad du behøver for at lave lækre måltider. Badeværelserne er stilfuldt indrettet med flotte fliser og moderne armaturer.

En af de store fordele ved disse lejligheder er adgangen til en fælles have. Her kan du nyde de varme sommerdage, grille med venner og familie, eller bare slappe af med en god bog i det grønne. Derudover er der fri parkering til rådighed, hvilket gør det nemt og bekvemt for dig og dine gæster at parkere.
Nørregade ligger tæt på alle de be­kvem­me­lig­he­der, du behøver i dagligdagen. Inden for kort afstand finder du flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker, caféer og spe­ci­al­bu­tik­ker, der gør det nemt at handle lokalt. Galten byder også på et rigt udvalg af fri­tidsak­ti­vi­te­ter med både sport­s­fa­ci­li­te­ter og naturskønne områder i nærheden. Skoler og dag­in­sti­tu­tio­ner er let tilgængelige, hvilket gør området ideelt for familier.
Der er gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der med bus­for­bin­del­ser til Aarhus og Skanderborg, samt nem adgang til motorvejen, hvis du pendler i bil. Dette gør Galten til en attraktiv base for både arbejde og fritid.

Bemærk at el afregnes direkte til for­sy­nings­sel­ska­bet.

Fakta om Skanderborg (65.205 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.355 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.215 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.916 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
80504600
Boligareal
80 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Depositum
3 måneders husleje
Aconto Varmeudgifter
500 kr.
Aconto Vandudgift
300 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
15. jun. 2024

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Camilla Skovgaard Jonassen

Pro­jek­tansvar­lig, Ejendomsmægler, MDE

cajo@edc.dk40 30 90 9358 58 77 05EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

805@edc.dk58 58 77 30