Lystejendomme fra EDC

Munksgårdsvej 50

4760 Vordingborg

5.250.000 kr.

10/6 rum, 8,9 ha
70 visninger de seneste 24 timer

Stor og spændende landejendom med jagt og erhverv.

Det hele starter med 300 meter fredfyldt grusvej, som ender på den store gårdsplads. Her bydes man velkommen til denne enestående landejendom, der kombinerer den idylliske charme af en landejendom med mulighederne for erhverv og luksuriøs bolig. Med et imponerende grundareal på knap 9 hektar, tilbyder denne ejendom en unik livsstil for naturelskere med jagtmuligheder, 3-4 søer og vandhuller, skovområder og kuperet terræn. Der er sågar en slugt med åen der løber ned til Nyråd Et rigt dyreliv med sjældne frøer der kvækker lystigt fra søerne, harer, rådyr, fasaner, blis høns m.m. Beliggende for enden af en lukket vej, er denne ejendom en ugeneret oase, hvor man har den smukke danske natur helt tæt på.

Den historiske Munksgård strækker sig over hele 290 m² og er et smukt eksempel på dansk arkitektur. Den er designet med stor omhu og sans for detaljer, hvilket mærkes, så snart man træder ind i den imponerende hall. Herfra åbner boligen sig op med store, højloftede stuer, der giver en følelse af rummelighed og lys. Stuerne er perfekte til både afslapning og sociale sammenkomster, og fra den sydvendte træterrasse kan man nyde den storslåede udsigt over de naturskønne omgivelser.
Det åbne køkken har god bordplads og lille spiseplads. I forbindelse med køkkenet finder man også et praktisk bryggers. Boligen rummer desuden fem store værelser, som giver masser af plads til både familie og gæster. Det lækre badeværelse i stueplan er moderne indrettet med kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og stilfulde detaljer, som bidrager til en følelse af luksus i hverdagen.
En særlig perle i huset er det imponerende og afkølede vinrum, som er enhver vinkenders drøm. Her kan man opbevare sine bedste vine under optimale forhold og invitere gæster til eksklusive vinsmagninger og hyggelige stunder i den rette stemning.

Erhvervsdelen af ejendommen er lige så imponerende som boligen. Her finder man kontorlokaler samt et veludstyret tømrer- og sned­ker­værk­sted. Dette giver unikke muligheder for at kombinere privatliv og erhverv på samme adresse, hvilket er ideelt for selvstændige er­hvervs­dri­ven­de eller dem med kreative hobbyer.
De flotte gamle udbygninger i kampesten danner en smuk gårdsplads, hvor man kan nyde den charmerende atmosfære under det store, velvoksne kastanjetræ. Disse bygninger tilfører ejendommen en historisk charme og kan bruges til mange forskellige formål, såsom lager, værksted eller endda gæsteboliger.

Denne ejendom er en sjælden mulighed for at erhverve sig en stor og alsidig landejendom, hvor både privatliv og erhverv kan blomstre side om side. Uanset om du søger privatliv uden naboer, eller om du har behov for plads til erhverv og hobby, så rummer denne ejendom alt, hvad hjertet kan begære. Oplev selv de utallige muligheder og den fantastiske atmosfære, som denne smukke ejendom har at byde på.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
47605791
Boligareal
241 m²
Vægtet areal
234 m²
Grundareal
8,9 ha
Rum/værelser
10/6
Byggeår / Ombygget
1880
Energimærke
D
Pris
5.250.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Ejerudgifter pr. md.
2.689 kr.
Pris/m²
22.436 kr.
Liggetid
31 dage

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Pedersen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

kap@edc.dk21 34 24 4258 58 77 78EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Val­de­mar­stor­vet 1, 4760 Vordingborg

476@edc.dk55 98 56 20