Lystejendomme fra EDC

Raunsbjergvej 22

4330 Hvalsø

8.695.000 kr.

5/3 rum, 7,87 ha

Sjælden udbudt lystejendom!

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne fantastisk velbeliggende ejendom lige uden for byen. Landejendommen som er på ca. 7.8 ha., er til den kræsne køber, der ønsker en unik beliggenhed og med råvildtet springende lige uden for vinduet. Hovedhuset er renoveret fra ende til anden og er lige til at flytte ind i. Der er også gode stald- og udbygninger, så der vil være mulighed for dyrehold, veteranbiler eller mindre virksomhed. Udbygningerne er af rigtig god kvalitet, ligesom huset og det hele fremstår meget velholdt.

Beliggenheden er særdeles sjældent udbudt - og ligger lige uden for Hvalsø med en af Midtsjællands højeste placeringer. Her er udkig til alle de om­kring­lig­gen­de byer og skove der ligger i nærheden. Markerne på ejendommen er utrolig kuperet og er med flere remisser og søer. Derfor er det også oplagt at lave jagt på ejendommen, hvis det skulle være. Der er absolut ingen indkig fra naboer, men kun en vidunderlig udsigt fra alle steder på ejendommen. Derudover ligger ejendommen i fredet område, og derfor kommer der ingen bebyggelser eller andet i fremtiden, der kan spolere dette fantastiske lyststed. Her er ro og højt til himlen, men samtidig kun 4 min. kørsel til Hvalsø "centrum". Hvalsø byder på attraktiv folkeskole, institutioner, flere supermarkeder, butikstorv, cafeer, idræts­fa­ci­li­ter, togstation, biograf mv. Dermed har man det bedste af 2 verdener, nemlig at bo helt fredeligt ude på landet, men samtidig med byen lige på den anden side af bakkerne.

Ejendommen indeholder: Indbydende og rummelig entré med flotte klinker af svensk skifer og integreret vinskab. Let-indrettelig stue med brændeovn fra 2008 og med plads til både sofagruppe samt større spi­sear­ran­ge­ment. Herfra adgang til skøn isoleret udestue med den smukkeste panoramaudsigt mod syd. Godt værelse med udgang til terrasse. Stort for­æl­dresove­væ­rel­se med indbyggede skabe. Flot badeværelse med dekorative fliser, god bruseniche, hængetoilet og flot møblement. Endnu et flot badeværelse med mosaik sten. Pænt køkken fra 2009 med fuldintegreret hvidevarer, samt masser af skabs- og arbejdsplads. Fra køkkenet er der udgang til den smukke flisebelagte aftenterrasse. Stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til depot- og teknikrum. Endvidere godt børneværelse/kontor ligeledes med udsigt. Der er etableret gulvvarme i hele huset på nær det store soveværelse samt skiftet vinduer og døre overalt. Der er tilhørende 3 gode tilovers blivende drifts­byg­nin­ger, som tidligere har været hovedhus, stald samt super god stålhal opført i nyere tid. Der er også etableret orangeri/væksthus ud af en mindre ældre driftsbygning. Udover de kuperede marker og beplantninger der findes på ejendommen, er der en utrolig smuk parklignende have rundt om huset. Her er der i dag en mindre vinmark, en mellemstor sø, hvor fuglelivet stortrives samt smukke gamle træer og beplantninger. På bagsiden af haven findes der en indhegnet frugthave!

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
43305379
Boligareal
199 m²
Vægtet areal
199 m²
Grundareal
7,87 ha
Rum/værelser
5/3
Byggeår / Ombygget
1977
Energimærke
C
Pris
8.695.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Ejerudgifter pr. md.
3.555 kr.
Pris/m²
43.693 kr.
Liggetid
85 dage

Nyttige links

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11