Udlejningen af knap 200 lejeboliger i Carlsberg Byen starter op

  • Boligprojekt
  • Lejeboliger
  • Carlsberg Byen

Byggeriet af det populære bykvarter Carlsberg Byen er snart ved vejs ende og de sidste lejligheder er ved at tage form. Indtil videre har det kun været ejer­lej­lig­he­der til salg, men det første store ud­lej­nings­pro­jekt skyder nu frem i form af Vilhelms Hus og Beckmanns Tårn, som består af 196 lejeboliger. Projektet er tegnet af arkitekt Dorte Mandrup og forventes færdigopført og ind­flyt­nings­klart 1. april 2025. Det tyske ejen­doms­in­ve­ste­ring- og ud­vik­lings­sel­skab Quantum købte begge ejendomme sidste år og har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for at formidle udlejningerne af boligerne.

Quantum er markedsleder inden for ejen­doms­in­ve­ste­ring- og udvikling i Tyskland. Sidste år entrerede de det danske ejendomsmarked med købet af karré-ejendommen Vilhelms Hus og Beckmanns Tårn, et ejen­dom­skom­pleks på mere end 20.000 m² i Carlsberg Byen fordelt på 196 lejeboliger.

EDC Projekt Poul Erik Bech har nu fået mulighed for at påbegynde det indledende arbejde op til ud­lej­nings­star­ten. Alexander Danielsen, projektchef hos EDC Projekt Poul Erik Bech, fortæller:

Carlsberg Byen har indtil videre udelukkende bestået af ejer­lej­lig­heds­fra­salg, så der er tale om en unik mulighed for at leje en kva­li­tets­lej­lig­hed med højt ap­te­rings­ni­veau i et af Københavns mest populære bykvarterer. Vilhelms Hus og Beckmanns Tårn markerer således en ny tid for Carlsberg Byen, da kvarteret udvides med lejeboliger. Lejeboligerne fordeler sig på 2- til 6-værelses lejligheder med en gennemsnitlig størrelse på 103 m² og henvender sig derfor til en bred målgruppe. Vi forventer stor aktivitet, og vi glæder os til, at vi kan invitere boligsøgere indenfor i to prøveboliger i Vilhelms Hus og Beckmanns tårn på henholdsvis 129 m² og 145 m². De første indflytninger finder sted den 1. april 2025.” 

Anerkendt trofæejendom
Projektet er udarbejdet og opført i samarbejde med Arpe & Kjeldsholm, Kuben Management, Artelia, Sweco, OPLAND og arkitekt Dorte Mandrup, der har tegnet begge ejendomme. Kunde- og re­la­tions­di­rek­tør hos EDC Projekt Poul Erik Bech, Thomas Høeg Mogensen, siger:

”Vilhelms Hus og Beckmanns Tårn er smukke ejendomme, der kombinerer moderne design, bæredygtighed og historie med arkitektur og byggeteknik af høj kvalitet. Det afspejler sig også i lejlighederne, som opfylder alle krav til en moderne bolig og samtidig nyder godt af den unikke og historiske placering i Carlsberg Byens nordlige område ud til Ny Carlsberg Vej, der netop nu er ved at blive omdannet til en allé med flotte Kej­ser­lind­træ­er og de oprindelige brosten.”

”Vi er naturligvis glade for, at Quantum har betroet os ud­lej­nings­op­ga­ven på deres første ejendomme i Danmark. Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til at hjælpe boligsøgende med at finde den rigtige bolig i dette unikke og spændende ud­lej­nings­pro­jekt.”

Vilhelms Hus og Beckmanns Tårn

Læs mere om lejeboligerne her

Tryk her

Mere information:
Alexander Danielsen, Projektchef EDC Projekt Poul Erik Bech København, ada@edc.dk, + 45 24 79 93 38

Thomas Høeg Mogensen, Kunde- og re­la­tions­di­rek­tør EDC Projekt Poul Erik Bech, thm@edc.dk, + 45 25 33 55 22