Lystbådehavn i Aalborg danner ramme om nyt ambitiøst catering- og eventprojekt

  • Aalborg
  • Hotel & Restaurant

Det nordjyske ferie- og eventresort, U-Sleep, har fået fornemt selskab af den Michelin-anbefalede restauratør Michael ”Miv” Pedersen, der har lejet et re­stau­ra­tions­lo­ka­le på knap 500 m² og 30 over­nat­nings­hyt­ter. Den visionære restauratør har store drømme med projektet og vil udnytte ejendommenes naturskønne omgivelser til at afholde selskaber og events med mad og natur i fokus. Lejeaftalen er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg og markerer en ny, spændende tid for området omkring Aalborg Lystbådehavn.

TABU Catering har fået en Michelin-anbefaling og er gour­metre­stau­ra­tør Michael ”Miv” Pedersens seneste mad- og op­le­vel­ses­kon­cept. De starter op på Skydebanevej 50 i Aalborg, hvor han har lejet et re­stau­ra­tions­lo­ka­le på knap 500 m² og 30 dertilhørende over­nat­nings­hyt­ter. Her slutter de sig til ferie- og eventresortet U-Sleep, der foruden TABU Catering består af Aalborg Camping og Danhostel Aalborg.

Bo Laursen Blach, direktør hos BBBB ApS, der udlejer lejemålene, fortæller: "Allerede da jeg mødte Michael første gang, havde vi en god dialog, og med hjælp fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg fik vi struktureret en god plan, som er til gavn for hele området. Oprindeligt ledte vi kun efter lejere til re­stau­ra­tions­lo­ka­let, men da jeg hørte om Michaels spændende projekt, blev jeg overbevist om også at udleje 'Hytteøen' og de 30 dertilhørende hytter. Michael kommer med godt humør, glimrende madkundskaber og erfaring med at skabe vellykkede arrangementer, og jeg ser ham derfor som den perfekte lejer. Jeg fortsætter selv driften af den naboliggende campingplads, og i samarbejde med TABU Catering ser jeg frem til at give gæsterne uforglemmelige oplevelser."

Store ambitioner
Med på projektet er Karsten Jensen, direktør i Aarhus Ad­mi­ni­stra­tions­bu­reau. Michael ”Miv” Pedersen udtaler:

"Karsten og jeg samarbejder om flere projekter i restaurations- og eventbranchen. Jeg plejer at sige, at mens jeg er god til drift og frikadeller, så er han god til tal og administration. Vi har siden 2019 kigget efter et lignende setup og fik hurtigt øjnene op for ud­vik­lings­po­ten­ti­a­let på Skydebanevej 50. Restauranten skal have en overhaling og vil blive kaldt Skydebanen, mens hytterne skal gennemgå en større renovering og fremover vil gå under navnet 'Øen'. Cateringdelen er i sin opstartsfase, mens hytterne forventes at blive taget i brug om et års tid.”

”Det var især de naturskønne omgivelser, vi faldt for, med store grønne områder, fjord og en idyllisk lystbådehavn. Vi har store ambitioner, og målet er at afholde alle typer af arrangementer, bl.a. bryllupper, konfirmationer, private dining og firmaweekender. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser, og vi har også en lille drøm om at afholde større events som fx koncerter."

Strømlinet område
Lejeaftalen er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg. Nicolaj Varberg Larsen, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fortæller:

"Lejeaftalen markerer en ny, spændende tid for Vestbyen i Aalborg, der er et charmerende område med en autentisk og livlig stemning. Området ved lystbådehavnen er på alle måder enestående, og det glæder os, at Michael har planer om at indrette restauranten og opføre hytterne med respekt for de andre bygningers svensklignende karaktertræk. Jeg er sikker på, at det endelige projekt vil resultere i et yderst strømlinet område, og med tanke på Bo og Michaels evne til at skabe enestående oplevelser er der noget rigtig spændende i vente.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Nicolai Varberg Larsen

Ejendomsmægler, MDE

nvl@edc.dk30 68 88 0858 58 75 73EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00