Hjælp med at vurdere, hvordan ejen­doms­mar­ke­det kommer til at se ud i 2024

  • Forventningsundersøgelse

For 9. år i træk sætter EDC Erhverv fingeren på pulsen og kigger frem mod det kommende år med vores store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se, som stiller skarpt på forventninger til ejen­doms­mar­ke­det. Sidste år var der over 1.700 respondenter, og nu er tiden kommet til, at du kan hjælpe med at besvare For­vent­nings­un­der­sø­gel­sen 2024.

EDC Erhvervs store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se kører på 9. år og dykker ned i for­vent­nin­ger­ne til ejen­doms­mar­ke­det. Undersøgelsen tager afsæt i investorer, lejere og virksomheders forventninger til bl.a. prisudvikling, renteniveau, lejeniveau og inflation. Alle svar indsamles og udgives i en samlet rapport, der giver et dybdegående indblik i, hvilke forventninger branchen har til markedet næste år.

Deltag i vores For­vent­nings­un­der­sø­gel­se 2024 her.

Ved sidste års undersøgelse var der 1.700 respondenter fra alle dele af landet, som bidrog med deres forventninger til ejen­doms­mar­ke­det.

”Vi forventer som altid en stor interesse for vores undersøgelse. Gennem alle årene har vi oplevet en positiv udvikling i antallet af respondenter, så forventningen i år er også, at vi når det samme niveau som sidste år,” siger Joseph Alberti, Head of Research hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, som sammen med resten af EDC Poul Erik Bechs Analyse & Research-afdeling står for at bearbejde de mange data, som undersøgelsen giver.

Rapport og For­vent­nings­se­mi­nar
Ligesom de forrige år vil resultaterne af for­vent­nings­a­na­ly­sen blive præsenteret ved et eksklusivt seminar. Her vil en række eksterne fored­rags­hol­de­re og eksperter perspektivere den nuværende og forventede mar­keds­si­tu­a­tion sammen med eksperter fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi har igen gjort det attraktivt at deltage og tilbyder bl.a. de attraktive For­vent­nings­se­mi­nar­plad­ser først til respondenter af analysen. For­vent­nings­se­mi­na­ret afholdes i år den 30. november 2023 i Industriens Hus hos Dansk Industri. Vi sender selvfølgelig også den samlede rapport med alle for­vent­nings­ind­sig­ter­ne til alle, der deler sine forventninger – og så er alle deltagere desuden med i en konkurrence om en Sage Barista espres­so­ma­ski­ne til en værdi af 6.299 kr.,” fortæller Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

National erhvervsmægler med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Du kan altid kontakte mig, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan Research & Analyse kan hjælpe dig.

Joseph Alberti

Head of Research

joal@edc.dk58 58 74 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

120@edc.dk33 30 10 00

Micross øger europæisk til­ste­de­væ­rel­se: Flytter til Sunpark Erhvervshus Ballerup

Micross, der er en førende leverandør af Hi-Rel mikro-elektronik til rumfart-, medicinal-, forsvar- og flyindustrien, udvider nu deres operationer i Europa. De flytter ind i Sunpark Erhvervshus Ballerup, hvor de har lejet 1.628 m2. Lejemålene har gennemgået en omfattende renovering, da de både skal bruges til produktion og kontor. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet lejeaftalen, bistået med illustrationer og in­dret­nings­for­slag til lejemålene, hvilket gjorde det nemmere for lejer at se muligheder i ejendommen.

  • Kontor
  • Industri
  • Ballerup
Læs artikel

Historisk hotel og kon­fe­ren­cecen­ter med 64 værelser sat til salg for 29 mio. kr.

Skjalm Hvide Hotel i landsbyen Jørlunde ved Slangerup er netop sat til salg. Prisen for hotellet med 64 værelser, heraf to luksuriøse suiter og to fe­ri­e­lej­lig­he­der, er 29 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af den historiske hotel-ejendom, der rummer gode selskabs- og kon­fe­ren­ce­fa­ci­li­te­ter, der gør stedet velegnet til festlige arrangementer.

  • Hotel
  • Sjælland
Læs artikel

Første 10.000 m² industri/logistik ud af 80.000 m² udlejet i VGP Park Vejle

EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlede i 2023 salget af 17,5 hektar jord nær Vejle til den store europæiske familie- og lo­gi­sti­ke­jen­doms­ud­vik­ler VGP Danmark. Det er blevet til VGP Park Vejle, som tilbyder over 80.000 m² ud­lej­nings­a­re­al til industri og logistik. VGP Danmark har netop landet første lejer af 10.000 m2 til JEVI, der er en førende leverandør af elektriske op­varm­nings­løs­nin­ger, og EDC Erhverv i Vejle har formidlet lejeaftalen.

  • Industri
  • Vejle
Læs artikel