Eksklusive dobbelthuse udsolgt i Galten et par måneder før indflytning

  • Projekt

Byggefirmaet Fink Ejendomme er ved at færdiggøre 16 eksklusive dobbelthuse og rækkevillaer på mellem 212-144 m2 på Knopsvane Allé i Galten mellem Silkeborg og Aarhus. Med få måneder til ind­flyt­nings­da­to­en kan EDC Projekt Poul Erik Bech i samarbejde med EDC AROS Galten nu melde alle boliger udsolgt.

Projektet på Knopsvane Allé i Galten består af 16 dobbelthuse, hvor køberne tidligere i processen havde mulighed for at tilpasse boligerne i større eller mindre omfang, afhængig af hvornår i salgsprocessen de valgte at købe bolig.

Steffan Sander Nielsen, indehaver af EDC AROS Galten, siger: "Knopsvane Allé har for os som ejendomsmægler været en god proces med et stærkt samspil mellem Fink Ejendommes ambitioner og købernes bo­lig­præ­fe­ren­cer. Galten er en velplaceret by med kort afstand til Aarhus, Silkeborg og Skanderborg og en by af en størrelse, så vi i salgsprocessen har fundet købere fra store dele af Øst- og Midtjylland. Derudover har projektet oplevet stor interesse fra lokale beboere fra Galten, som ønskede at flyttet i noget mindre og nyere, men også beboere, der har investeret i deres første ejerbolig."

Tonny Broberg fra EDC Projekt Poul Erik Bech tilføjer: "Kunderne har taget rigtig flot imod boligkonceptet, og processen hvor køberne sammen med Kim Krogh fra Fink Ejendomme, har kunnet tilpasse deres hus med kyndig vejledning igennem hele processen. For os som ejendomsmægler er det samtidig en fornøjelse at sælge boliger for et velrenommeret firma som Fink Ejendomme, som har stort fokus på kun­de­til­freds­hed og ikke mindst opfører kva­li­tets­bo­li­ger, som mange gerne vil bo i."

Første projekt øst for Ikast
Kim Krogh, som er ansvarlig for projektet i Fink Ejendomme, fortæller: "Knopsvane Allé er vores første, men bestemt ikke vores sidste projekt øst for Ikast. Vi har over de seneste 10 år leveret mange ejerboliger i Midtjylland, og vi ser mange muligheder i at levere tilpassede kva­li­tets­bo­li­ger til forbrugerne i store dele af Østjylland."

"Det er vores erfaring, at hvis forbrugerne får lov til at tilpasse de væsentligste elementer for dem i boligerne, så kan vi også få dem ombord tidligt i købsprocessen. Sammen med et godt samarbejde med EDC har det betydet, at boligerne er udsolgt allerede et par måneder inden indflytning, som er henholdsvis den 30. oktober og 1. december 2024. Det er vi naturligvis yderst tilfredse med."

Lignende projekter ønskes
Kim Krogh, Fink Ejendomme, fortæller, at de er på udkig efter lignende projekter: "Lige nu er vores udfordring at finde andre relevante jordarealer, hvor vi kan udvikle lignende boligprojekter over de kommende år. Vores boligkoncepter giver bl.a. mulighed for at lave små boliger som dobbelthuse, hvilket ofte har interesse fra modne købere, som ønsker lidt mere end en terrasse, men hvor villahaven ikke længere er sagen. Desuden har dobbelthuse og rækkevillaer en fordelagtig pris sammenlignet med en villa, så vi oplever stor interesse for vores koncept."

EDC Projekt Poul Erik Bech har desuden et nyt projekt på vej til salg i området, så interesserede kan allerede nu kontakte EDC, hvis de er på udkig efter en ejerbolig.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Projekt Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

805@edc.dk58 58 77 30

Nordic Outlook Autumn 2024

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked, der i denne omgang har særligt fokus på ESG og bæredygtighed i ejen­doms­bran­chen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har nok en gang bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked.

  • Nordic Outlook
  • JLL
Læs artikel

In­ve­ste­rings­ejen­dom med 10 værk­steds­le­je­re solgt for 16,5 mio. kr. i Ishøj

En in­ve­ste­rings­ejen­dom i Ishøj med 10 stabile lejere af værksteder, lager- og pro­duk­tions­lo­ka­ler er netop solgt for 16,55 mio. kr. Køber er ejen­doms­sel­ska­bet Rosengaard ApS, der slog til, da det er en in­du­stri­e­jen­dom med et fornuftigt afkast og gode ge­n­ud­lej­nings­mu­lig­he­der. EDC Erhverv Poul Erik Bech København har formidlet salget af in­ve­ste­rings­ejen­dom­men og med flere bud og høj efterspørgsel generelt på lager- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me, ønskes tilsvarende ejendomme til salg.

  • Ishøj
  • Industri
Læs artikel

CarCare Freaks centraliserer aktiviteter i alsidig industri-ejendom i Ringsted

CarCare Freaks, som er førende inden for salg af bil­ple­je­pro­duk­ter til både erhverv og private, opgraderer deres domicil på Sjælland ved at flytte til attraktivt erhvervsområde i Ringsted. Flytningen skyldes ønsket om at opskalere sine fysiske services, efter virksomheden har haft stor succes med deres butik og kursuscenter i Herlufmagle. EDC Erhverv Poul Erik Bech Slagelse har formidlet lejeaftalen af den alsidige in­du­stri­e­jen­dom, der rummer både butik, lager, værksted, garage og kontor.

  • Industri
  • Sjælland
Læs artikel