CityFact taget imod med kyshånd i Aarhus: ”Én måling er bedre end 10 meninger”

  • Investering
  • Aarhus
  • CityFact

I sommeren 2022 introducerede EDC Erhverv Poul Erik Bech et helt nyt analyseprodukt til ejen­doms­bran­chen kaldet CityFact. Et år efter fødslen må det siges at have været en succes. I EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus er CityFact modtaget med stor tilfredshed blandt kunder og sam­ar­bejds­part­ne­re.

CityFact har nu levet i knapt et år, og i Aarhus er de glade for værktøjet, der er blevet taget godt imod af kunder og medarbejdere, da det giver et velinformeret grundlag for rådgivning. CityFact er et analyseprodukt, der går i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer i landet. CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for alle ejen­doms­seg­men­ter­ne i ét analyseprodukt.

Kent Nielsen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, siger: ”CityFact er efterhånden et fuldstændigt integreret produkt, som vi bruger stort set dagligt. Derfor er det også ren kutyme, at vi tager det med til vores møder hos revisorerne, ad­vo­kat­kon­to­rer­ne og bankerne, der er rigtig glade for det. Her i Aarhus er vi meget tilfredse med CityFact, og det samme kan vi sige på vegne af kunderne. Det er et godt produkt, der sættes pris på.”

”Vi hører en gennemgribende tilfredshed omkring bru­ger­ven­lig­he­den og de dybdegående data, der skaber god værdi for kunderne.”

Genialt for investorer
CityFact går i dybden med en række seg­ment­spe­ci­fik­ke data, der giver kunderne en fordel i diverse be­slut­nings­pro­ces­ser. I Aarhus har man kunnet mærke stor værdi ved investerings- og bo­li­g­ud­lej­nings­seg­men­tet:

”På in­ve­ste­rings­si­den oplever vi, at stort set alle synes, at det er et fint værktøj, som skaber god værdi. CityFact er særligt interessant, fordi det er enormt datatungt og specifikt helt ned på byniveau. Det giver altså nogle helt unikke indsigter i, hvordan et givent marked ser ud i den specifikke by, som man ønsker at investere i, og det er en klar fordel, når man kan tage en beslutning på et veloplyst grundlag. Man får det hele serveret på et sølvfad, og så får investeringen væsentligt mere tyngde,” fortæller Henrik Frost Sørensen, partner og er­hvervs­di­rek­tør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, og fortsætter:

”I det daglige er vi også blevet mere og mere vant til at tage CityFact med, når vi har kunde- eller partnermøder, så det er mere eller mindre implementeret i dagligdagen. Og det gør vi altså ikke, fordi vi skal, eller fordi det er sjovt. Vi gør det, fordi det giver mening for os og for kunderne.”

Aktivt brugt
19 af landets største byer kan nyde godt af dybdegående CityFact-analyser, der fortæller om alt fra tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der og byggeaktivitet etc. Desuden findes CityFact på engelsk i København og Aarhus.

Kent Nielsen siger: ”CityFact er som sagt et godt databaseret produkt, som vi er blevet meget glade for. Det er kunderne også, og de bruger det faktisk. Jeg oplever især, at bankerne bruger CityFact til deres rå­d­giv­nings­mø­der, hvor specielt førs­te­gangsin­ve­sto­rer har stor gevinst af det. Så det har de et fint udbytte af. Derfor har vi det altid med til møderne med dem.”

Skræddersyede rapporter
Joseph Alberti, Head of Research EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger: ”Med vores analyseprodukt CityFact giver vi altså investorer og be­slut­nings­ta­ge­re et mere oplyst grundlag. Men har du behov for at træffe en konkret beslutning ift. byggeprojekter eller ejen­doms­in­ve­ste­rin­ger, så anbefaler vi altid, at du rækker ud til vores lokale erhvervscenter eller til os i Research & Analyse, så vi kan drøfte dine analysebehov. Vi kan udarbejde skræddersyede rapporter, der kan hjælpe dig med at træffe beslutninger baseret på dit konkrete projekt.”

Hent din lokale CityFact rapport

Er du nysgerrig på den lokale udvikling, eller er du på udkig efter konkrete demografiske forhold til et konkret byggeprojekt eller ejen­doms­in­ve­ste­ring?

CityFact kan også bestilles på engelsk

Klik her

Er du blevet nysgerrig? 

Hvis du er blevet nysgerrig på det danske ejen­doms­in­ve­ste­rings­mar­ked, så har du mulighed for at lære endnu mere. Klik på linket forneden, opret dig og læs seneste udgave af Investor Fokus, hvor du får det fulde overblik over markedet.

Læs Investor Fokus

Micross øger europæisk til­ste­de­væ­rel­se: Flytter til Sunpark Erhvervshus Ballerup

Micross, der er en førende leverandør af Hi-Rel mikro-elektronik til rumfart-, medicinal-, forsvar- og flyindustrien, udvider nu deres operationer i Europa. De flytter ind i Sunpark Erhvervshus Ballerup, hvor de har lejet 1.628 m2. Lejemålene har gennemgået en omfattende renovering, da de både skal bruges til produktion og kontor. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet lejeaftalen, bistået med illustrationer og in­dret­nings­for­slag til lejemålene, hvilket gjorde det nemmere for lejer at se muligheder i ejendommen.

  • Kontor
  • Industri
  • Ballerup
Læs artikel

Historisk hotel og kon­fe­ren­cecen­ter med 64 værelser sat til salg for 29 mio. kr.

Skjalm Hvide Hotel i landsbyen Jørlunde ved Slangerup er netop sat til salg. Prisen for hotellet med 64 værelser, heraf to luksuriøse suiter og to fe­ri­e­lej­lig­he­der, er 29 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af den historiske hotel-ejendom, der rummer gode selskabs- og kon­fe­ren­ce­fa­ci­li­te­ter, der gør stedet velegnet til festlige arrangementer.

  • Hotel
  • Sjælland
Læs artikel

Første 10.000 m² industri/logistik ud af 80.000 m² udlejet i VGP Park Vejle

EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlede i 2023 salget af 17,5 hektar jord nær Vejle til den store europæiske familie- og lo­gi­sti­ke­jen­doms­ud­vik­ler VGP Danmark. Det er blevet til VGP Park Vejle, som tilbyder over 80.000 m² ud­lej­nings­a­re­al til industri og logistik. VGP Danmark har netop landet første lejer af 10.000 m2 til JEVI, der er en førende leverandør af elektriske op­varm­nings­løs­nin­ger, og EDC Erhverv i Vejle har formidlet lejeaftalen.

  • Industri
  • Vejle
Læs artikel