CarCare Freaks centraliserer aktiviteter i alsidig industri-ejendom i Ringsted

  • Industri
  • Sjælland

CarCare Freaks, som er førende inden for salg af bil­ple­je­pro­duk­ter til både erhverv og private, opgraderer deres domicil på Sjælland ved at flytte til attraktivt erhvervsområde i Ringsted. Flytningen skyldes ønsket om at opskalere sine fysiske services, efter virksomheden har haft stor succes med deres butik og kursuscenter i Herlufmagle. EDC Erhverv Poul Erik Bech Slagelse har formidlet lejeaftalen af den alsidige in­du­stri­e­jen­dom, der rummer både butik, lager, værksted, garage og kontor.

CarCare Freaks, der er førende inden for salg af bil­ple­je­pro­duk­ter i Danmark, er flyttet til en stor in­du­stri­e­jen­dom på Møllevej 2 i Ringsted, hvor de har planer om at centralisere deres sjællandske aktiviteter. Behovet for en større in­du­stri­e­jen­dom skyldes, at virksomheden, der oprindeligt var en webshop, gerne vil udvide deres fysiske services efter flere succesrige år.

Frederik Christiansen, medejer i CarCare Freaks, fortæller: ”Siden vores start i 2017 har vi haft stor succes med e-handel af bil­ple­je­pro­duk­ter. Sidste år besluttede vi os for at undersøge det fysiske marked, da vi åbnede en butik i vores lager ved Herlufmagle. Her viste der sig at være en stor efterspørgsel, og vores fysiske butik oplevede en markant større aktivitet, end vi havde forudset, da vores kunder værdsætter at få en personlig snak om, hvordan de kan optimere plejen af deres biler. Sidenhen har vi haft et stort ønske om at opskalere vores fysiske services, som nu er muligt i den store in­du­stri­e­jen­dom på Møllevej 2 i Ringsted.”

”Vi bevarer vores ejendom i Herlufmagle, som vi fremover udelukkende vil bruge som lager til vores webordrer. In­du­stri­e­jen­dom­men i Ringsted kommer således til at fungere som vores sjællandske domicil, hvor vi samler alle vores aktiviteter og fysiske services. Vi åbner ca. 300 m2 butik, mens kon­to­ra­re­a­ler­ne vil blive det nye hjemsted for vores administrative medarbejdere. Ejendommens garage vil vi udnytte til kursuscenter for bilpleje, som vi også tidligere har haft stor succes med.”

Foruden la­ge­re­jen­dom­men i Herlufmagle og in­du­stri­e­jen­dom­men i Ringsted har CarCare Freaks et jysk lager i Vejen, hvor de også udbyder bilplejekurser.

Bedste beliggenhed
CarCare Freaks lejer sig ind i deres nye in­du­stri­e­jen­dom og har indgået en lejekontrakt med fire års uopsigelighed fra ejers side, som tidligere har huset en lokal bilforhandler. Thomas Hansen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Slagelse, der har formidlet lejeaftalen, forklarer:

”Udlejer er en af vores faste kunder, som vi har et godt samarbejde med og har løst opgaver for tidligere. Ejer har nu efter udlejningen til CarCare Freaks et ønske om at sælge ejendommen til en interesseret investor, som ser den samme gode værdi i ejendommen og dens unikke beliggenhed, som nuværende udlejer har været glad for i hans lange tid som ejer.”

”In­du­stri­e­jen­dom­men har et areal på 2.236 m2 og et grundareal på 5.441 m2 og der er rigtig gode par­ke­rings­mu­lig­he­der for de fysiske kunder til butikken. Arealerne til lager og værksted har en god kapacitet med mange m2 og stor loftshøjde, og ejendommen har gennemgået en modernisering, som gør, at butiksarealet fremstår med pæne facader og store glaspartier. Derudover placerer ejendommen sig i et attraktivt erhvervsområde med kort afstand til E20 og Ringsted Centrum, og dens placering i første række ud til Næstvedvej giver den en af Ringsteds formentlig bedste beliggenheder.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Hansen

Partner, ejendomsmægler, MDE

thh@edc.dk40 32 44 2658 58 75 58EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Korsørvej 4, 4200 Slagelse

474@edc.dk58 58 75 50