Kontor fra EDC

Mådevej 53, 1

6700 Esbjerg

131.250 kr./år

250 m²

250 m² gode kontorlokaler ved porten til vind­møl­le­hav­nen

• Direkte adgang til den nye vindmøllehavn i Esbjerg
• Gode, lyse og funktionelle kontorlokaler
• Meget tæt på motorvej E20
• Moderne og fleksible arbejdsforhold
• 250 m² kontorplads - opdelt i flere funktionelle områder

Lokalet er beliggende lige ved den nye port til vindmøllehaven - hvilket gør lokalerne ideelle til jer der gør brug af havnen i dagligdagen.

Lejemål er beliggende på første sal og har sin egen indgang.

Lokalerne er blevet omhyggeligt opdateret for at tilbyde moderne og fleksible arbejdsforhold. Du vil bemærke den stilfulde brug af tæppefliser, de rene hvide vægge og de pæne trold­tekt­lof­ter, der bidrager til en lys og indbydende atmosfære. Dette skaber det ideelle miljø for virksomheder, der søger et professionelt og behageligt arbejdsrum.

De 250 m² kontorplads er opdelt i flere funktionelle områder. Dette inkluderer et privat en­kelt­mand­s­kon­tor for de, der har brug for fokuseret arbejde, et storrums kontorområde, der kan rumme mere end 10 personer, og et mødelokale til produktive diskussioner og præsentationer. Du vil også finde veludstyrede køk­ken­fa­ci­li­te­ter til at imødekomme dine behov for forplejning, to komfortable toiletter for bekvemmelighed og et depotrum til opbevaring af forsyninger.

Endelig er der rigelige par­ke­rings­mu­lig­he­der til rådighed, hvilket er afgørende for både medarbejdere og besøgende.

Beliggenhed:

Måde, som er Esbjergs sydlige erhvervsområde, er en af byens mest dynamiske og lovende destinationer for virksomheder i vækst. Denne placering har en enestående fordel ved at være nabo til det nye havneområde, som er designet specielt til vind­møl­le­in­du­stri­en. Dette giver en unik mulighed for virksomheder, der opererer inden for grøn energi og bæredygtig teknologi.

Området gennemgår en spændende udviklingsfase, der følger den pågående havneudvikling i Esbjerg. Det be­mær­kel­ses­vær­di­ge er, at denne havneudvikling sker sydpå, hvilket betyder, at Måde nu har fået en særdeles attraktiv beliggenhed.

Denne udvikling har allerede tiltrukket et stigende antal virksomheder, der søger at drage fordel af Mådes attraktive for­ret­nings­mil­jø. Med sin nærhed til havnen er området også ideelt for virksomheder, der er involveret i import og eksport, herunder transport og lo­gi­stik­bran­chen.

Derudover tilbyder Måde en bred vifte af faciliteter og ressourcer, der kan støtte forskellige typer virksomheder. Fra moderne kontorlokaler og pro­duk­tions­an­læg til lager- og op­be­va­rings­plads - området er gearet til at imødekomme forskellige for­ret­nings­be­hov.

Mådes tilknytning til Esbjergs havneområde og den igangværende vækst i vind­møl­le­in­du­stri­en gør det til en yderst lovende destination for virksomheder, der ønsker at være en del af den grønne ener­gi­re­vo­lu­tion og den maritime sektor.

For yderligere oplysninger og for at planlægge en besigtigelse, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon: 76104800

Faciliteter

Exteriør

  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Kabling
  • Vinduestype Blandet

Afstand til

  • Darumvej v Østerbycentret (Esbjerg)814 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en2,2 km
  • Esbjerg St.3,2 km

Nøgletal

Adresse
Mådevej 53, 1
Sagsnr.
670114068
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
131.250 kr./år
Erhvervsareal
250 m²

Arealer

Bebygget
250 m²
Erhvervsareal
250 m²
Etageareal
250 m²

Økonomi

Årlig leje
131.250 kr./år
Månedlig leje
10.937 kr.
Årlig leje pr. m²
525 kr.
Bruttoleje pr. år
131.250 kr.
Månedlig bruttoleje
10.937 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
525 kr.
Depositum
32.812 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter aftale
Opsigelse
Gensidig 6 mndrs. varsel til den 1. i en måned
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 2,5 %
Overtagelse
Som det er og forfindes
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Elovne, elpaneler
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1983
Omfattet af energimærke
Nej