Kontor fra EDC

Kirkegade 9, 1. sal

6700 Esbjerg

174.000 kr./år

267 m²

Pænt og velindrettet kontorlejemål på 267 m² i markant hjørneejendom i attraktiv sidegade til gågade

• Pænt og velindrettet momsfrit lejemål særligt egnet til kontor- og klinikformål
• En central placering i Esbjerg, små 100 m. fra gågaden og med indre bys faciliteter lige udenfor døren
• Mulighed for stor synlighed i den markante ejendom på hjørnet af Borgergade/Kirkegade
• Lejemålet er lyst og venligt – klar til brug – og har stor fleksibilitet i sin indretning
• Nem adgang til de store offentlige par­ke­rings­plad­ser i Borgergade
• Mulighed for leje af ekstra m i god og funktionel kælder

EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu fornøjelsen at udbyde dette fleksible kontorlejemål med central beliggenhed i Esbjerg.

Der er her tale om lyse og velindrettede kontorlokaler, beliggende på 1. sal i en markant hjørneejendom, kun ca. 100 meter fra gågaden.

Ejendommen er opført i 1982 med facader i blødstrøgne flensborgsten, der giver ejendommen dets solide og rustikke udtryk. Oprindelig har ejendommen været anvendt af det hedengangne Varde Bank, som en del af et større byg­nings­kom­pleks, og senere som kontordomicil for et af byens større re­vi­sions­virk­som­he­der, der benyttes hele ejendommen.

For ca. 10 år siden blev ejendommen opdelt i 3 enheder, med en EDC-forretning i stueplan og to selvstændige kontorlejemål på henholdsvis 1. og 2. sal. De seneste år har lokalerne på 1. sal dannet rammen om en psy­ko­log­prak­sis og lejemålet er i det hele taget meget oplagt til såvel kontor- og klinikformål.

Selve 1. salen udgør i alt 267 m² og består af et åbent kontorlandskab, 5 separate storkontorer/mødelokaler, kopirum, køkken/frokostrum, samt eget toilet. Langt størstedelen af alle indvendige vægge er såkaldte ’lette vægge’, hvormed lokalerne nemt kan tilpasses en ny lejers behov. Lokalerne er udstyret med IT-kabling og ventilation i alle rum. Lofterne er lyse akustiklofter og lejemålet overtages med fuld belysning i alle rum. Lokalerne fremtræder lyse og indbydende og klar til brug.

Der er adgang til lejemålet via præsentabel hall/trappeopgang, med indgang fra ejendommens P-plads. Derudover findes også en ”bagtrappe”, der ligeledes skaber adgang mellem kælderen og 2. sal.

I ejendommens kælder, der er meget funktionel til arkiv og lagerformål, og med en god loftshøjde i øvrigt, kan lejes ekstra m2 for kr. 275 pr. m². I kælderen forefindes også en ledig sektion med 2 ekstra toiletter, garderobe og bad.

Lige bagved ejendommen – med adgang via Borgergade – findes gode par­ke­rings­mu­lig­he­der. Her er der dels de store offentlige (gratis) P-pladser, der forsyner en del af handelslivet i gågaden, ligesom det også er muligt at tilleje private P-pladser i nærområdet.

OMRÅDET:
Ejendommen er beliggende på en af de hyggelige sidegader til gågaden (Kongensgade) og i kort afstand til Torvet, Musikhuset og med masser af par­ke­rings­mu­lig­he­der indenfor for kort afstand.

Nærområdet er kendetegnet ved etagebyggerier – primært med er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og beboelse på de øvre etager.

Fra ejendommen er der kort afstand til Vandtårnet og Byparken med udsigt over den ældste del af havnen, Dokhavnen, der har gennemgået en større forvandling med do­mi­cil­byg­ge­ri­er m.v.

Lejemålet ligger i kort afstand til mange bekvemme faciliteter i indre by, herunder dag­lig­va­re­ind­køb (Føtex), diverse cafeer, restauranter og massevis af butikker. Desuden kort afstand til flere bus­for­bin­del­ser, ligesom også banegården (tog og busser) kan nås til fods på få minutter.

Faciliteter

Teknik

  • Ventilation
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Skolegade v Vor Frelsers Kirke (Esbjerg)230 m
  • Esbjerg St.914 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en4,7 km

Nøgletal

Adresse
Kirkegade 9, 1. sal
Sagsnr.
670114188
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
174.000 kr./år
Erhvervsareal
267 m²

Arealer

Bebygget
267 m²
Erhvervsareal
267 m²
Etageareal
267 m²

Økonomi

Årlig leje
174.000 kr./år
Månedlig leje
14.500 kr.
Årlig leje pr. m²
652 kr.
Bruttoleje pr. år
174.000 kr.
Månedlig bruttoleje
14.500 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
651 kr.
Depositum
43.500 kr.
Aconto Varmeudgifter
19.200 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja, efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja, efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidig 6 mdrs. varsel til den 1. i en måned
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
NPI, min. 2,5%
Overtagelse
Efter nærmere aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
1982
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D