Kontor fra EDC

Østergade 44, ST.

6100 Haderslev

118.800 kr./år

132 m²

Synligt moderne lejemål

Træd ind i dette moderne lejemål beliggende i rå New Yorker stil på et synligt hjørne i Haderslev by. Med en historie der tidligere har huset både en ejendomsmægler og en blomsterbutik, venter dette unikke lejemål nu på at blive omdannet til din virksomheds næste innovative udtryk.

Med et industrielt touch og en enestående beliggenhed, er dette en mulighed for at skabe en helt særlig atmosfære og identitet for din forretning. Den ka­rak­te­ri­sti­ske New Yorker stil stråler gennem kraftige murstensvægge og store vinduespartier, der inviterer lyset ind og skaber en dynamisk spil med rummets elementer. Placeringen på et synligt hjørne sikrer en imponerende eksponering for din virksomhed, der vil tiltrække opmærksomhed fra både for­bi­pas­se­ren­de og potentielle kunder.

Med en fortid som ejendomsmægler og blomsterbutik har lejemålet en historie om alsidig anvendelse, der giver dig mulighed for at tage det i helt nye retninger. De fleksible in­dret­nings­mu­lig­he­der gør det let at tilpasse lokalerne til din virksomheds behov og visioner. Uanset om du planlægger at skabe et eksklusivt showroom, en moderne kontorplatform eller en innovativ detailbutik, vil dette lejemål danne den perfekte kulisse.

Træd ind i et rum, der emmer af historie og potentiale, og lad dine idéer og kreativitet forme rummet til noget helt unikt. Med mulighed for at skabe den ultimative butiks- eller kon­tor­o­p­le­vel­se, vil dette lejemål give din virksomhed en platform til at skille sig ud og skabe en mindeværdig og autentisk kunderejse. Tag din virksomhed til det næste niveau ved at placere den i dette moderne lejemål i rå New Yorker stil.

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne og planlæg en fremvisning af dette unikke lokale, der venter på at blive omdannet til din virksomheds innovative base i Haderslev by.

Faciliteter

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Jomfrustien v Nordhavnsvej170 m
  • E 45 - Sønderjyske Motorvej7,5 km

Nøgletal

Adresse
Østergade 44, ST.
Sagsnr.
620510319
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
118.800 kr./år

Arealer

Etageareal
132 m²

Økonomi

Årlig leje
118.800 kr./år
Månedlig leje
9.900 kr.
Årlig leje pr. m²
900 kr.
Bruttoleje pr. år
118.800 kr.
Månedlig bruttoleje
9.900 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
900 kr.
Depositum
27.000 kr.
Aconto Vandudgift
4.000 kr.
Aconto Varmeudgifter
10.000 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Aftales
Uopsigelighed fra udlejer
Aftales
Opsigelse
6
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI
Overtagelse
Aftales
Afståelsesret
Nej
Opdeling
Muligt

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
1987 / 2008
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C