Kontor fra EDC

Fabriksparken 58

2600 Glostrup

1.275.000 kr./år

1.500 m²

FLEKSIBLE KONTORLOKALER MED FLERE ME­D­AR­BEJ­DER­FOR­DE­LE

• Company House med 250-1.500 m² kontor
• Både storrums-og enkeltkontorer
• Kantineordning, fitness og hyggelig gårdhave
• Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der
• Tæt på skov, offentlig transport og motorvej

Er I på udkig efter plads og lys? Og leder I efter kontorlokaler, der kan akkommodere alsidige behov og forskellige funktioner? Så tag et nærmere kig på Fabriksparken 58, hvor I kan leje jer ind på alt fra 250 til 1.500 kvadratmeter og får en god blanding af kontorer i forskellige størrelser.
Lejemålet udgør en selvstændig blok i et større kon­tor­fæl­les­skab, og I kan derfor samlet råde over tre sammenhængende etager, hvis indretning komplimenterer hinanden godt. Nederst ligger en høj parterre afdeling med gode, mellemstore rum og lidt op­be­va­rings­plads, i stueplan får I nogle top lækre stor­rum­s­kon­to­rer med glasvægge samt en imponerende hall, og ovenpå venter hele 15 cellekontorer, der dog alligevel haren god størrelse, pæne trægulve og et dejligt lysindfald. Vi tør altså godt love, at I kan indrette jer efter behov her, og der er således gode faciliteter med toiletter og badeværelser på hver etage, små depotrum og en stor vareelevator. Derudover er der både kantine og fitness i ejendommen.
Længen ligger helt perfekt med et græsstykke til den ene side og en hyggelig gårdhave til den anden, så når forårssolen begynderat vise sit ansigt, kan I med fordel sætte jer ud og nyde frokosten blandt blomstrende buske og kvidrende fugle, ligesom det også er værd at nævne de gode par­ke­rings­mu­lig­he­der lige ude foran.

TÆT PÅ NATUR OG GODE TRANS­PORT­FOR­BIN­DEL­SER
Skov og grønne omgivelser er ikke umiddelbart det første, man tænker på, når der bliver sagt in­du­strik­var­ter i Storkøbenhavn. Det er dog alligevel noget, I kan se frem til her. For selvom ejendommen placerer sig i et veludviklet og fuldt ud etableret er­hvervs­di­strikt, ligger den også med den måske bedste beliggenhed i området, nemlig i første parket til Vestskoven og med gåafstand til det beskyttede Naturcenter Herstedshøje. Dette er ikke kun en hyggelig sidenote, for forskning peger netop på, at nærhed til naturen øger både kreativitet, innovation og sænker stressniveau, og at virksomheder, der prioriterer adgang til naturen kan forvente mere effektive medarbejdere. Dertil kan I se frem til helt rolige rammer uden trafikstøj eller gadelarm. Det er vist hvad, man kalder en win-win!
Men vi forlader lige de bløde værdier igen, for der er heldigvis også styr på den helt basale praktik. Fem minutter fra kontorets hoveddør stopper bus 500S, der efter godt ti minutter stopper på Glostrup S-togstation, og som ligeledes forbinder jer direkte til Kokkedal i den ene retning og Ørestad i den anden. Der er altså nemme offentlige trans­port­mu­lig­he­der, der forbinder jer til hele ho­ved­stads­om­rå­det, mens de medarbejdere, som foretrækker at tage bilen, kan nå motorvejen efter blot 2,1 km.
Alt i alt en ideel og sjældent udbudt beliggenhed, hvor I hverken skal gå på kompromis med tilgængelighed eller her­lig­heds­vær­di.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Indhegnet

Teknik

  • Personelevator
  • Kabling

Afstand til

  • Farverland (Fabriksparken)104 m
  • 17 - Fre­de­riks­sunds­mo­tor­vej­en2,6 km
  • Glostrup St.3,6 km
  • Glostrup St.3,9 km

Nøgletal

Adresse
Fabriksparken 58
Sagsnr.
114057494
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
1.275.000 kr./år
Erhvervsareal
1.500 m²
Kælder
500 m²

Arealer

Erhvervsareal
1.500 m²
Etageareal
1.500 m²
Kælder
500 m²

Økonomi

Årlig leje
1.275.000 kr./år
Månedlig leje
106.250 kr.
Årlig leje pr. m²
850 kr.
Årlige driftsudgifter
136.500 kr.
Månedlige driftsudgifter
11.375 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
91 kr.
Bruttoleje pr. år
1.411.500 kr.
Månedlig bruttoleje
117.625 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
941 kr.
Depositum
637.500 kr.
Aconto Varmeudgifter
180.000 kr.
Elektricitet
Afregnes via fællesregnskab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
6 måneder
Uopsigelighed fra udlejer
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 3%
Overtagelse
Efter aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
3
Byggeår / Ombygget
1969 / 1987
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C