Kontor fra EDC

Hauser Plads 20

1127 København K

204.000 kr./år

48 m²

Lukkede kontorer i flere str. f.eks. 4 personer fra kr. 204.000 i årlig leje inkl. drift og service

Ny spændende kontorejendom mellem Kongens Have og Nørreport Station med mange faciliteter og services – åbner 1. september 2024

• Centralt i København - 250 m fra Nørreport Station med S-tog, Metro, busser og Kongens Have lige om hjørnet
• Helt nyindrettet med stil og charme plus elevator og par­ke­rings­kæl­der
• Professionelt mødekoncept nede på jorden – fantastisk udsigt fra toppen
• In house restaurant med frokostordning fra grønt køkken – plus Restaurant Schønnemann få meter fra indgangen
• Haus bar med drinks og cool business events

Ejendommen Hauser Plads 20, 1127 København K / Åbenrå 5, 1124 København K, blev opført i 1962 i Rosenborg Kvarter i det centrale København mellem Rundetårn og Kultorvet til den ene side og til den anden side Kongens Have med Rosenborg Slot. Lige foran indgangen ligger Hauser Plads som en lille oase midt i storbyen med grønne træer og legeplads. Bygningen strækker sig fra indgangen på Hauser Plads rundt om hjørnet og ned ad Åbenrå.

Bygningen er blevet renoveret og nyindrettet på et højt kva­li­tets­ni­veau og med respekt for den tid, bygningen er fra. Der er 6 etager med elevatorer. På 2. sal råder en tandlægeklinik over ca. halvdelen af etagens areal. Resten af bygningen består af 5.377 m² kontor inklusive alle de faciliteter, der er en del af en topmoderne og ser­vi­ce­o­ri­en­te­ret kontorejendom.

Til ejendommen hører en par­ke­rings­kæl­der på 708 m², hvor det er muligt at leje par­ke­rings­plads for ejendommens lejere. Par­ke­rings­plad­ser­ne koster 3.500 kr. i leje pr. måned.

Der er en række services inkluderet i lejen. Reception i lobbyen, adgang 24/7, trådløst netværk op til 1 Gbit forbindelse, rengøring og vin­du­es­puds­ning, fælles køkken på alle etager, kaffe, te og danskvand samt omklædnings- og ba­de­fa­ci­li­te­ter. Hertil kommer en række andre services, som det er muligt at tilkøbe. Det er f.eks. frokostordning, mødelokaler, se­kre­tær­ser­vi­ce, renseriservice m.m. Se listen på side 5 med de services, der kan tilkøbes.

Haus på Hauser Plads 20 / Åbenrå 5 ligger i hjertet af København. Foran bygningen på Hauser Plads er der grønne træer og legeplads. Det er en usædvanligt rolig beliggenhed uden nogen særlig trafikstøj og uden et mylder af støjende for­bi­pas­se­ren­de på gaderne omkring bygningen. Men hvis man sætter pris på storbyens larm, så er der kun 100 meter til Kultorvet og Købmagergade, som er Københavns næstmest trafikerede gågade – kun overgået af Strøget. Her på Købmagergade findes et væld af butikker af enhver slag – masser af tøj­for­ret­nin­ger, ud­valgs­va­re­for­ret­nin­ger, døgn- og isbutikker, boghandlere, smyk­ke­for­ret­nin­ger m.m. En af landets eneste tilbageværende hat­te­for­ret­nin­ger findes også her. Plus et stormagasin ned ved Strøget, et kommende hotel under indretning i midten af gaden og Regensen og Rundetårn tættere på Kultorvet.

Haus - i hjertet af København
Kultorvet kun 100 meter fra Haus er en af de største torvedannelser i indre København med et stort springvand, udeservering fra torvets restauranter i sommerhalvåret, en udendørs blomsterhandel og masser af liv som en afvekslende kontrast til stilheden på Hauser Plads. Her findes vi til gengæld i nr. 16 en af Københavns mest velestimerede froko­stre­stau­ran­ter – SCHØNNEMANN - der er næsten 150 år gammel og altid fyldt med gæster. Den ligger kun få skridt fra Haus. Lidt længere henne ad Hauser Plads i nr. 12 ligger en spansk Restaurant. På den anden side af Haus løber gaden Åbenrå med mange gamle og arkitektonisk interessante bygninger. Ikke mindst Den Reformerte Kirke i København, der er opført i nederlandsk barokstil. Grundstenen blev lagt af dronning Charlotte Amalie. Det er bagsiden af kirken, vi ser i Åbenrå. Forsiden ligger ud mod Gothersgade lige overfor Kongens Have med Rosenborg Slot i baggrunden.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles reception
  • Bad og omklædning

Nøgletal

Adresse
Hauser Plads 20
Sagsnr.
114058004
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
204.000 kr./år
Erhvervsareal
48 m²

Arealer

Erhvervsareal
48 m²
Etageareal
48 m²

Økonomi

Årlig leje
204.000 kr./år
Månedlig leje
17.000 kr.
Årlig leje pr. m²
4.250 kr.
Bruttoleje pr. år
204.000 kr.
Månedlig bruttoleje
17.000 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
4.250 kr.
Depositum
102.000 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Kan aftales
Uopsigelighed fra udlejer
Kan aftales med samme periode som for lejer
Opsigelse
6 måneders varsel
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 2,5% p.a.
Overtagelse
Aftales
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
1962 / 2024
Omfattet af energimærke
Nej