Detail fra EDC

Torvegade 3, st.

6800 Varde

149.250 kr./år

199 m²

På lettilgængelig og synlig placering, få meter fra torvet, udlejes 199 m i flot, velholdt ejendom

Med en god, synlig beliggenhed i Torvegade i Varde, hvor trafikken er ensrettet mod Torvet, udlejes nu mul­ti­an­ven­de­li­ge er­hvervslo­ka­ler, der ligger i stueplan i denne charmerende og meget velholdte, ældre ejendom. Lejemålet udgør 199 m², men kan også opdeles - forhør nærmere.

Blandt lo­kal­be­folk­nin­gen er stedet velkendt som italiensk restaurant (Restaurant Torino), der har ligget her lige siden 1994. I denne periode var der plads til ca. 50 siddende gæster i det store re­stau­ra­tions­lo­ka­le, mens afdelingen med køkken, be­ta­lings­skran­ke, venteområde og kundetoiletter lå i det tilstødende lokale, adskilt med ”lette vægge”.

Lokalerne rummer til dels stadig installationer og indretning relevant for re­stau­ra­tions­bran­chen, men lejemålet rummer masser af andre an­ven­del­ses­mu­lig­he­der – hvad enten man ønsker butik, kontor, klinik, galleri, arbejdende værksted m.v.

Lokalerne byder på en god loftshøjde i ”butiksdelen” på mellem 2,7–3,5 m., og der er dagslys fra 2 sider. Dertil kommer, at lejemålet relativt nemt kan indrettes som opdelt, eller åbent og sammenhængende – alt efter en ny lejers behov.

Man befinder sig her i gågademiljøet i Varde, som udover forretningerne omkring, også byder på en særlig puls og stemning. Her er man således tæt på det hele, med byens faciliteter lige udenfor døren. Både Torvegade og byens tilstødende torv er desuden renoveret indenfor de senere år, hvorfor bygningen og nærmiljøet naturligt komplementerer hinanden.

Selve ejendommen er oprindelig opført i 1898, og væsentlig om-/tilbygget i 1997. Udover nærværende er­hvervs­le­je­mål i stueplan, rummer bygningen 4 boliger fordelt med 2 lejligheder på både 1. sal og i den udnyttede tagetage.

Generelt fremtræder bygningen i en høj ved­li­ge­hol­del­ses­mæs­sig standard, hvor enhver istandsættelse og modernisering er sket med respekt for ejendommens historie og arkitektur. Eksempelvis funkler facaden med sine murede stik og skarpe gesimser, de arkitektoniske udsmykninger og flotte detaljer, ligesom vinduer og døre er bibeholdt i den helt rigtige stil. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme og energimærket med karakteren ”C”.

I gården bagved lejemålet er et privat P-område, hvor der kan være ledige P-pladser – forhør nærmere. Derudover foregår den almindelige kundeparkering på de offentlige P-pladser i nærområdet – såsom på Murtfeldts Plads, på Torvet (hvor der er parkering på forsøgsbasis) samt ved Varde Å.

Beliggenhed:
Varde er i dag en by med 14.039 indbyggere (2022), men kan dateres helt tilbage til 1100-tallet. En kongeborg blev omkring år 1300 opført på et endnu eksisterende voldsted, mens byens ældste køb­stand­pri­vil­e­gi­er stammer tilbage fra 1442, hvor Varde Å spillede en vigtig rolle for byens udvikling og status.

Varde er en hyggelig og levende handelsby med alskens faciliteter og gode shop­ping­mu­lig­he­der og byen har et særligt stort og smukt torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om alt lige fra bør­ne­l­op­pe­mar­ked, ju­le­ka­len­deråb­ning i december, torvedage i sommerhalvåret samt koncerter og sport­s­ar­ran­ge­men­ter.

Byen har en bymidte præget af det gamle købstadsmiljø, hvilket gør den velbesøgt som ferie- og turistby i sommerhalvåret, da afstanden til Vesterhavet og de populære strandbyer er relativt kort.

Som Danmarks 2. største turistkommune efter København (målt på antal overnatninger), og som "hovedstad" i landets geografisk 5. største kommune, er byen det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes udbygget de kommende år, idet særligt bymidten de seneste år har gennemgået en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder samt udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots” med kunst og oplevelsesrum.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles mødelokale
  • Fælles reception
  • Bad og omklædning
  • Cykelkælder
  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Altan
  • Porte
  • Ramper
  • Tagterrasse
  • Facadelængde (0 m)
  • Udenomsarealer Delvist befæstet

Teknik

  • Personelevator
  • Vareelevator
  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vaskeri
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Slotsgade v Rådhusstræde (Varde)129 m
  • Varde St.538 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en13,8 km

Nøgletal

Adresse
Torvegade 3, st.
Sagsnr.
67001775
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
149.250 kr./år
Erhvervsareal
199 m²

Arealer

Bebygget
199 m²
Erhvervsareal
199 m²
Etageareal
199 m²

Økonomi

Årlig leje
149.250 kr./år
Månedlig leje
12.437 kr.
Årlig leje pr. m²
750 kr.
Bruttoleje pr. år
149.250 kr.
Månedlig bruttoleje
12.437 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
750 kr.
Depositum
37.313 kr.
Aconto Vandudgift
3.600 kr.
Aconto Varmeudgifter
18.000 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja, efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja, efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidig 6 mdrs. varsel til den 1. i en måned
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Iht. stigning i NPI, min. 2,5 %
Overtagelse
Overtages som det er og forefindes
Afståelsesret
Nej
Opdeling
Opdeling er muligt - forhør nærmere.

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1898 / 1997
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C