Detail fra EDC

Kongensgade 84 ST TH

6700 Esbjerg

96.000 kr./år

153 m²
Nyhed

I en af Esbjergs smukkeste gå­ga­de­e­jen­dom­me, lige foran Føtex, udlejes butik på 81 m² og 72 m² kælder

• God, synlig beliggenhed i den markante ejendom ”Esbjerghus”
• Central beliggenhed i Esbjerg, lige foran Føtex
• Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der i nærområdet
• Højt til loftet og gode lysindfald i butikken
• Kan lejes på attraktive lejevilkår

Butikken er beliggende i en af Esbjergs smukkeste ejendomme, ”Esbjerghus”, der er velkendt som en markant og præsentabel gågadeejendom, lige foran Føtex.

Ejendommen er oprindelig fra 1910, væsentlig ombygget i år 2003 og gennem årene gennemgået løbende ved­li­ge­hol­del­se i største respekt for ejendommens historie og imposante ydre.

Således rummer ejendommen en arkitektur med en imponerende sans for detaljer og harmoni, med udskæringer og strukturer på facader, kobberbeklædt udhæng m.v. Bu­tiks­fa­ca­der­ne er let genkendelig med vinduer i vin­kel­for­ma­tion fra gulv til loft, der byder på maksimal eksponering i forhold til de færdende i gågaden.

Denne butik er ejendommens mindste butik, og ligger placeret midt i bygningen. Den har et samlet areal på 81 m² i stueplan, der overvejende er indrettet til butik og med tilhørende baglokale (prøverum), et særskilt depotrum samt toilet og en lille mellemgang med håndvask. Der er overalt i butikken en god loftshøjde og et godt lysindfald.

Fra mellemgangen er der trappe ned til kælderen, der med sine 2 rum på i alt 72 m² er velegnet til lagerformål. Også i kælderen er der en god loftshøjde, ligesom den også ses at være tør og anvendelig.

Lige ved siden af butikken ligger CeriX Esbjerg, en større skønhedsklinik, idet det netop på dette sted i Kongensgade er tilladt at have udvidede former for erhverv – modsat en stor del af Kongensgade – såsom lettere erhverv (kontorer), liberalt erhverv, klinik/saloner o.l.

Lige bagved ejendommen ligger varehuset Føtex, hvormed der er garant for et konstant stort antal handlende i nærområdet.

Til lejemålet hører ikke brugsret til egne par­ke­rings­plad­ser, men par­ke­rings­for­hol­de­ne er gode i nærområdet, med både gratis offentlig og privat parkering tæt på, ligesom også Føtex’ parkeringshus ligger i umiddelbar nærhed.

Beliggenhed:
Kongensgade rummer et væld af forskellige spe­ci­al­bu­tik­ker og caféer, og tilbyder alt hvad hjertet begærer. Kongensgade har sin puls fra byens flotte torv, som er velegnet til store arrangementer og er et stort trækplaster for megen løbende aktivitet. Herfra er der kort afstand til både offentlig transport, banegården samt nogle af Esbjergs attraktioner såsom Musikhuset og Vandtårnet.

Butikken er beliggende i en del af Kongensgade, hvor der er en meget stor kundestrøm – særligt omkring Føtex. Flere af de om­kring­lig­gen­de ejendomme, og særligt bu­tiks­fa­ca­der­ne, er gennem en årrække istandsat og flot moderniserede, hvilket har medvirket til et særdeles hyggeligt handelsmiljø. Kongensgade er også kendt for at rumme et godt miks af butikker, som hver især bidrager til at stabilt kundeflow.

Kongensgade og de tilhørende sidegade har gennem de seneste par år gennemgået en stor og omfattende gå­ga­de­renove­ring, med ny stenbelægning, gadebelysning m.m., som har givet Kongensgade et stort kva­li­tets­mæs­sigt løft og cementeret gaden som Syd­ve­stjyl­lands ubestridte handelsgade nr. 1.

Overtagelse og indretning efter nærmere aftale – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (3.1)

Exteriør

  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Skolegade v Kron­prin­sens­ga­de (Esbjerg)125 m
  • Esbjerg St.1,3 km
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en5,2 km

Nøgletal

Adresse
Kongensgade 84 ST TH
Sagsnr.
670114260
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
96.000 kr./år
Erhvervsareal
153 m²
Kælder
72 m²

Arealer

Bebygget
81 m²
Erhvervsareal
153 m²
Etageareal
153 m²
Kælder
72 m²

Økonomi

Årlig leje
96.000 kr./år
Månedlig leje
8.000 kr.
Årlig leje pr. m²
627 kr.
Bruttoleje pr. år
96.000 kr.
Månedlig bruttoleje
8.000 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
627 kr.
Depositum
24.000 kr.
Aconto Vandudgift
1.200 kr.
Aconto Varmeudgifter
6.000 kr.
Elektricitet
El betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidigt 6 mdrs. varsel
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
NPI, min. 2,5 %
Overtagelse
Efter nærmere aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1910 / 2003
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D