Undervisning fra EDC

Rådhusgade 43

8300 Odder

I licitation

Licitation/Udbud - 2.531 m²

Markant un­der­vis­nings­e­jen­dom i Odder, udlejet til Han­dels­fags­ko­len

• Offentligt udbud af Rådhusgade 43, 8300 Odder, med budfrist 06.09.2024 kl. 14.00
• Ejendommen er i sin helhed udlejet til Han­dels­fags­ko­len (Aarhus Business College)
• Anvendelsen er uddannelse med tilhørende værelsesfløj
• Central og synlig placering med langstrakt facade langs Rådhusgade
• Download salgs­prospek­tet for oplysninger omkring udbudsregler, frister m.v.

Ejendommen består af 3 bygninger, hvoraf de 2 er sammenhængende.

Bygningen ud mod selve Rådhusgade, fremstår som ejendommens hovedbygning. Ydermure er gule mursten, eternit/fibercement/asbest bølgeplader, betonsøjler og der er hældningstag beklædt med bølgeplader formentlig i samme materiale som pladerne på facader. Bygningen er indrettet og anvendes til undervisning af Han­dels­fags­ko­len. Der er et overdækket vindfang i glas, stort præsentabelt ankomstareal med åben trappe til 1. salen og kælder. Stueetagen indeholder ligeledes stort pro­duk­tions­køk­ken (har igennem flere år ikke været anvendt som sådant, og hvorvidt aktuel godkendelse foreligger er uoplyst). Der forefindes store un­der­vis­nings­lo­ka­ler. 1. salen indeholder et stort åbent friareal og un­der­vis­nings­lo­ka­ler. I kælderetagen er indrettet et enkelt un­der­vis­nings­lo­ka­le og herudover forefindes teknikrum m.v. Gulve er med fliser, tæpper m.m. Lofter er beklædt med troldtekt, gibsplader m.v.

Den mindre mellembygning er i 1 etage og er sammenbygget med den bagerste bygning, der er i 2 etager. Disse bygninger har ydermure med gule mursten og hældningstag med bølgeplader, som ligeledes er anvendt på dele af facaderne. Bygningerne er indrettet med værelser til de studerende og der er via præsentable gangarealer adgang til ca. 36 værelser (de fleste indrettet som dob­belt­væ­rel­ser) med eget badeværelse/toilet.

Der er generelt tale om en ganske pæn ved­li­ge­hol­del­ses­stand.

Ud mod Rådhusgade forefindes et større par­ke­rings­a­re­al, ligesom der er præsentable grønne områder med beplantning. Mellem de 3 bygninger er der ligeledes et stort areal, som er udlagt til parkering.

Handlen er omfattet af BEK nr. 396 af 03/03/2021
§ 1. Salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme skal, medmindre andet særligt er hjemlet i lovgivningen, herunder § 68, stk. 2, i lov om kommunernes styrelse, ske efter forudgående offentligt udbud.

Ejendommen udbydes til salg for Odder Kommune. Dette indebærer, at køber opfordres til at fremkomme med bindende tilbud om køb af ejendommen på de i salgs­prospek­tet angivne vilkår.

Odder Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommene, men kan forkaste samtlige tilbud eller vælge frit imellem de afgivne tilbud eller søge at opnå overbud efter gældende udbudsregler. Såfremt der gennemføres en anden budrunde er højestbydende fra første budrunde ikke bundet af sit bud.

Tilbud modtages indtil fristen er udløbet den 06. september 2024 kl. 14.00.

For nærmere info omkring det offentlige udbud, kontakt venligst mægler eller download salgs­prospek­tet. Ejendommens øvrige dokumenter indhentes desuden ved at kontakte EDC Erhverv Poul Erik Bech på tlf. 8730 9930 eller mail: 802@edc.dk.

Afstand til

  • Parkvej/Rådhusgade (Odder Kom)134 m
  • Rude Havvej638 m
  • E 45 - Østjyske Motorvej18,9 km

Nøgletal

Adresse
Rådhusgade 43
Sagsnr.
810002781
Ejendomstype
Undervisning
Handelstype
Licitation/Udbud
Pris
I licitation
Etageareal
2.531 m²
Kælder
520 m²

Arealer

Grundareal
6.102 m²
Bebygget
1.580 m²
Erhvervsareal
2.531 m²
Etageareal
2.531 m²
Kælder
520 m²

Økonomi

Pris
I licitation
Årlige driftsudgifter
198.860 kr.
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
16.700.000 kr.
Grundværdi
4.576.500 kr.

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand
Byggeår / Ombygget
1968 / 2000
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C