Lager/Produktion fra EDC

Skippergade 1

6700 Esbjerg

2.500.000 kr.

Brugerejendom - 490 m²

God brugerejendom på Esbjerg Havn med gode adgangsforhold og indhegnet grund

• Attraktiv brugerejendom på Esbjerg Havn
• Tæt på havnekajen
• Gode kontor-, lager- & værk­steds­fa­ci­li­te­ter
• Erhvervsareal på 490 m² med 1.234 m² indhegnet grund
• Let tilgængelig og fin synlighed

EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu fornøjelsen af at udbyde en sjældent udbudt ejendom på Esbjerg Havn.

Attraktiv brugerejendom på Esbjerg Havn, der i mange år fungerede som hjemsted for virksomheden Kiwa og senest FORCE Technology, der havde administration, lager og værksted på adressen.

Ejendommen er jf. BBR opført i 1964 og senere tilbygget i 1966. I dag er ejendommen delt op i 3 sektioner med kontor, værksted og lager.

Kontordelen byder på et åbent kontormiljø, et lukket kontor, toilet­fa­ci­li­ter og kantine, samt om­klæd­nings­fa­ci­li­te­ter. Lokalerne er enkelt indrettet med troldtekt lofter og linoleumsgulve, samt hvide vægge med kabling.

Værkstedsdelen er opvarmet og har tidligere været brugt til både værksted og lager. Her er ingen søjler og der en loftshøjde på 3,5 m. Indretningen er et stort rum, hvori der opsat skillevægge til et mindre lukket værksted. Her er port både til Skippergade, samt ud til lageret. Gården ud mod Skippergade er indhegnet og anvendes til va­re­ind­le­ve­ring, samt parkering.

Lageret har en god loftshøjde på 5,5 m. Lagret er mere råt indrettet. Her er lavet indskudt dæk på ca. 35 m². Her er også 2 gode porte ud til en hegnet gård ud til Fi­ske­ri­havns­ga­de.

Ejendommens facade fremstår med stålplader og taget er tagpap.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og har 2 energimærker. Bygning 1, med kontor og værksted, har energimærke C og lagerdelen har energimærke D.

Ejendommen kan anvendes til mange former for erhverv, herunder håndværks- og pro­duk­tions­virk­som­he­der med behov for la­ger­fa­ci­li­te­ter.

Alt i alt en velholdt er­hverv­se­jen­dom med en god planløsning, samt gode adgangsforhold.

Beliggenhed:
Området er beliggende i den nordlige del af havnen, tæt ved det store nye erhvervsområde ved Esbjerg strand. Trafikalt ligger området med gode til­kør­sels­for­hold fra de store boligområder fra Sædding/Fovrfeld, Sønderris og Hjerting - og med gode forbindelser til Hovedvej 12 mod Varde, samt Motorvej E20 mod Kolding.

I 2003 blev der udarbejdet en lokalplan på Esbjerg Havn, hvor man fjernede krav til havnerelation for områdets virksomheder, der alle var etableret på lejede arealer, ejet af havnen. Der er over tid sket en gradvis ændring for en stor del af områdets virksomheder mod en mindre relation til hav­ne­ak­ti­vi­te­ter. Havnen og dens aktiviteter serviceres i dag, i lighed med det øvrige erhvervsliv, af specialiserede virksomheder med en større geografisk spredning end det der tidligere var tilfældet. En flytning af havnegrænsen, til ikke mere at omfatte lo­kal­pla­n­om­rå­det, var således en naturlig konsekvens af udviklingen i området.

For den enkelte virksomhed betød et ejerskab af virksomhedens areal, at lysten til at foretage byg­nings­mæs­si­ge investeringer, af såvel æstetisk som erhvervsmæssig karakter, dermed blev fremmet.

Hvis I vil vide mere om ejendommen eller ønsker en fremvisning, så ring til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg på 76 10 48 00.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles mødelokale
  • Loftshøjde (5.5)

Exteriør

  • Porte
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Kabling
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • H E Bluhmesvej v Olievej (Esbjerg)675 m
  • Esbjerg St.3,2 km
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en6,4 km

Nøgletal

Adresse
Skippergade 1
Sagsnr.
670114244
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Brugerejendom
Pris
2.500.000 kr.
Etageareal
490 m²

Arealer

Grundareal
1.234 m²
Bebygget
490 m²
Erhvervsareal
490 m²
Etageareal
490 m²

Økonomi

Pris
2.500.000 kr.
Pris/m²
5.102 kr.
For­sik­rings­præ­mie
15.581 kr.
Andre beløb
38.577 kr.
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
770.000 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1964
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C