Lager/Produktion fra EDC

Solvangsvej 18

4681 Herfølge

6.895.000 kr.

Brugerejendom - 623 m²

Værkstedshal & bolig i fin stand – God synlighed – Overtages tom

• Værkstedshal fra 2016 med høje porte og indhegnet
• Det er muligt at have bopæl på ejendommen – enhederne overtages ledig for købers disposition
• God beliggenhed direkte ud til Vordingborgvej
• Erhvervsdel 436 m² og en boligdel på 107 m²
• Ejendommen er i god stand
• Be­byg­gel­ses­pro­cent op til 50% i området (21% benyttet)

Med en imponerende facade direkte ud til Vordingborgvej, beliggende mellem Køge og Herfølge, præsenterer vi denne velholdte er­hverv­se­jen­dom, der også inkluderer en tilknyttet bolig. Ejendommen er i øjeblikket i brug som en bilforhandler og autoværksted, samtidig med at den fungerer som bolig for ejeren og hans familie (fraflytter ejendommen ved salg). Denne alsidige ejendom byder på en række spændende muligheder, herunder potentiale for at leje bolig- eller er­hvervslo­ka­ler ud for at generere ekstra lejeindtægt.

Ejendommen strækker sig over et samlet grundareal på 2.724 kvadratmeter, som er omhyggeligt indhegnet for at sikre privatliv og sikkerhed. Den solide indhegning markerer tydeligt ejendommens grænser. Den samlede bygningsmasse udgør 543 kvadratmeter, inklusive kæl­der­fa­ci­li­te­ter. Disse kvadratmeter er opdelt i 436 kvadratmeter til er­hvervs­mæs­si­ge formål og 107 kvadratmeter til boligbrug.

Boligdelen er tydeligt afgrænset med hegn og har sin egen indkørsel for at sikre adskillelse mellem de private og er­hvervs­mæs­si­ge områder. Ejeren har gennemført renoveringer og installeret et nyt køkken i boligdelen. Opvarmning i boligen sker via gas.

Erhvervsdelen er opdelt i to separate bygninger og er let tilgængelig via fast belægning i form af småsten. Bygning 2, opført i 2016, fungerer som et moderne autoværksted med to høje porte i facaden. Den er fuldt isoleret og udstyret med faciliteter til drift af autoværksted, som er tilgængelige som tilkøb. Bygningen opvarmes effektivt med en varmepumpe og har en elbil-op­lad­nings­sta­tion.

Bygning 3 er fra 1966 og er alsidig i sin anvendelse som showroom, lager, værksted og kontor. Den har gennemgået løbende renoveringer, herunder rensning og maling af taget. Facadevinduer i imponerende størrelse sikrer godt lysindfald og gør det muligt at udnytte bygningen til mange forskellige formål, herunder showroom, værksted og kontor. Der er en port installeret i bygningen, der giver nem adgang til varer og køretøjer.

I begge ender af bygningen findes kontorafsnit, og den ene del har tidligere været udlejet. Ejendommen indeholder også badeværelser og flere toiletter. Med bygningens struktur er der mulighed for at opdele den i mindre sektioner og eventuelt udleje en del til en ekstern lejer for yderligere lejeindtægt.

Denne ejendom tilbyder en fantastisk mulighed for er­hvervs­dri­ven­de eller investorer, der ønsker at udnytte dens alsidighed og ind­tje­nings­po­ten­ti­a­le. Beliggenheden ved Vordingborgvej, tæt på både Køge og Herfølge, er ideel for er­hvervsak­ti­vi­te­ter og tilbyder samtidig bekvem adgang til boligen.

Kontakt os for yderligere oplysninger og for at få muligheden for at besigtige denne imponerende ejendom.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Porte
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 63A (ampere)
  • Vinduestype Blandet

Afstand til

  • Solvangsvej (Vordingborgvej)192 m
  • Herfølge St.1,6 km
  • E 476,2 km

Nøgletal

Adresse
Solvangsvej 18
Sagsnr.
469007202
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Brugerejendom
Pris
6.895.000 kr.
Etageareal
623 m²
Kælder
35 m²

Arealer

Grundareal
2.724 m²
Bebygget
543 m²
Boligareal
107 m²
Erhvervsareal
436 m²
Etageareal
623 m²
Kælder
35 m²

Økonomi

Pris
6.895.000 kr.
Pris/m²
11.067 kr.
Grundskyld
21.776 kr.
For­sik­rings­præ­mie
8.506 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
2.800.000 kr.
Grundværdi
1.035.100 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1966 / 2016
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D