Lager/Produktion fra EDC

Københavnsvej 154

4000 Roskilde

21.550.000 kr.

Investering - 2.012 m²

Imponerende lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom med stærk lejer - Andersen Biler A/S

• Solid lejer, ANDERSEN BILER A/S, med forretninger i flere større byer
• Lejer står for alle (næsten) omkostninger, derved minimal indblanding for udlejer
• Beliggende ved Roskildes mest trafikerede indfaldsvej til centrum - tæt ved Hol­bæk­mo­tor­vej­en, derved kort tid til Kbh., Holbæk m.v.
• Fremstår vedholdt, indrettet med udstilling ude og inde, værksted, salgsafdeling m.v.
• Veludbygget erhvervsområde med bilforhandlere, byggemarkeder, fitness, sport, bolig etc.
• Jf. Lokalplan (276) kunne der være muligheder for yderligere bebyggelse

Københavnsvej 154, 4000 Roskilde, er et er­hvervskom­pleks med et imponerende etageareal på 2.012 m². Ejendommen er opført i 1963 og senere ombygget i 1993. Den samlede bygningsmasse er opdelt i ud­stil­lings­lo­ka­ler, kontorer, værksted og klargøringshal. En del af bygningen omfatter en 1. sal, der indeholder kontorer og per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter, der hører desuden et stort par­ke­rings­om­rå­de til ejendommen, som lejer anvender til udstilling og parkering af biler. Ejendommen er fuldt udlejet til Andersen Biler A/S. Andersen Biler er en af Danmarks største bilforhandlere med 15 filialer på hele Sjælland, bl.a. beliggende i København, Roskilde, Herlev, Taastrup m.fl.

Bygningen præsenterer sig i god kvalitet og fin stand. Ydermurene er konstrueret af mursten, mens taget er belagt med fibercement og tagpap. Opvarmning leveres via fjernvarme. Faciliteterne for lejer inkluderer et væld af brugbare rum såsom reception, mødelokaler, kantine, køk­ken­fa­ci­li­te­ter, toiletter, bad og omklædningsrum.

Ejendommen er strategisk placeret på Københavnsvej, en indfaldsvej til Roskilde centrum, med nem adgang til motorvejen og gode til­kør­sels­for­hold.

Området er præget af andre bilforhandlere og store detailbutikker, der spænder fra byg­ge­ma­te­ri­a­ler og bo­li­gin­dret­ning til sportsudstyr og fitnesscentre.
Ro’s Torv, større butikker og dag­lig­va­re­bu­tik­ker er også inden for kort afstand. Københavnsvej er Roskildes mest trafikerede indfaldsvej til centrum - tæt ved Hol­bæk­mo­tor­vej­en, derved kort tid til København, Holbæk, Køge m.v.

Grundarealet udgør 5.975 m², og det inkluderer 100 par­ke­rings­plad­ser, hvilket sikrer let tilgængelighed til bygningen. Lokalplanen (276) åbner desuden op for muligheder for yderligere bebyggelse, hvilket gør denne ejendom til et attraktivt in­ve­ste­rings­ob­jekt for virksomheder, der ønsker at udvide og udvikle deres aktiviteter i byen.

Driften af Københavnsvej 154 er forholdsvis simpel, da lejer står for nærmest hele driften. Der er dog anslået i oplæggets rentabilitet, beløb for købers administration og udvendig vedligehold på udlejers regning. Lejer står for den indvendige vedligehold.

Beliggenhed - Strategisk placering i veludbygget erhvervsområde nær god infrastruktur

Ejendommen nyder en fremtrædende position på Københavnsvej, en ho­ved­færds­elsåre til Roskilde Centrum, med bekvem nærhed til motorvejen og fremragende til­kør­sels­for­hold. Her er man således begunstiget af en attraktiv logistisk beliggenhed med nemme adgangsforhold.

Adressen er endvidere placeret i et veludbygget erhvervsområde, hvor den om­kring­lig­gen­de region huser en mangfoldighed af bilforhandlere samt et væld af for­ret­nings­mæs­si­ge foretagender, der spænder over områder som byg­ge­ma­te­ri­a­ler, boligudstyr, sportsartikler og fitnesscentre.

Denne gode eksponering og strategiske placering fremmes ydermere af den umiddelbare nærhed til Ro’s Torv, større de­tail­han­dels­for­ret­nin­ger og dag­lig­va­re­bu­tik­ker, hvilket gør den til en attraktiv destination for handlende.

Endelig er ejendommen vidne til Roskildes til­træk­nings­kraft som handelsby, takket være dens centrale placering mellem København, Køge, Ringsted og Holbæk, hvilket potentielt tiltrækker en betydelig kundeskare.

Ejendommen på Københavnsvej tilbyder således en strategisk er­hvervslo­ka­tion med fremragende synlighed og nemme adgangsforhold, som har potentiale til at tiltrække et stort kundegrundlag i Roskilde.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles mødelokale
  • Fælles reception
  • Bad og omklædning

Exteriør

  • P-Pladser (100 stk)
  • Porte
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Kabling
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Roskilde Postcenter (Københavnsvej)77 m
  • 21 - Hol­bæk­mo­tor­vej­en1,2 km
  • Roskilde St.2,2 km

Nøgletal

Adresse
Københavnsvej 154
Sagsnr.
403600281
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Investering
Pris
21.550.000 kr.
Afkast
8,00 %
Etageareal
2.012 m²
Kælder
36 m²

Arealer

Grundareal
5.975 m²
Bebygget
1.927 m²
Erhvervsareal
2.012 m²
Etageareal
2.012 m²
Kælder
36 m²

Økonomi

Pris
21.550.000 kr.
Pris/m²
10.711 kr.
Lejefaktor
12.39
Lejeindtægt
1.739.789 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
864 kr.
Årlige driftsudgifter
85.200 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
42 kr.
Afkast
8,00 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Ja

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Udvidet rørskade, Svamp/Insekt
Byggeår / Ombygget
1963 / 1993
Omfattet af energimærke
Nej