Find ejendomme til salg og leje

Vil du vide, hvad din ejendom er værd?

Overvejer du, om tidspunktet er rigtigt for at sælge eller udleje din er­hverv­se­jen­dom? Bestil en salgs- eller lejevurdering. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hvev­se­jen­doms værdi - helt uforpligtende. 

Bestil salgs-/lejevurdering

Følg mar­keds­ud­vik­lin­gen i dit lokalområde

Med CityFact får du adgang til lokale markedstal og et indblik i udviklingen i et specifikt område. Vælg dine in­ter­es­se­om­rå­der og dyk ned i de lokale markedsforhold.

Kom tæt på den lokale udvikling

Læs seneste nyt

Læs vores seneste nyheder fra ejen­doms­bran­chen. Du kan også se og læse magasiner og rapporter om segmenter som detail, kontor, industri, landbrug og meget mere. 

Nyheder

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning med lokal ekspertise

   

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Find erhvervsmægler

Læs seneste nyheder

Historisk hotel og kon­fe­ren­cecen­ter med 64 værelser sat til salg for 29 mio. kr.

Skjalm Hvide Hotel i landsbyen Jørlunde ved Slangerup er netop sat til salg. Prisen for hotellet med 64 værelser, heraf to luksuriøse suiter og to fe­ri­e­lej­lig­he­der, er 29 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af den historiske hotel-ejendom, der rummer gode selskabs- og kon­fe­ren­ce­fa­ci­li­te­ter, der gør stedet velegnet til festlige arrangementer.

  • Hotel
  • Sjælland
Læs artikel

Første 10.000 m² industri/logistik ud af 80.000 m² udlejet i VGP Park Vejle

EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlede i 2023 salget af 17,5 hektar jord nær Vejle til den store europæiske familie- og lo­gi­sti­ke­jen­doms­ud­vik­ler VGP Danmark. Det er blevet til VGP Park Vejle, som tilbyder over 80.000 m² ud­lej­nings­a­re­al til industri og logistik. VGP Danmark har netop landet første lejer af 10.000 m2 til JEVI, der er en førende leverandør af elektriske op­varm­nings­løs­nin­ger, og EDC Erhverv i Vejle har formidlet lejeaftalen.

  • Industri
  • Vejle
Læs artikel

Aros Forsikring rykker ind i nybygget domicil i Aarhus’ nye erhvervsbydel i 2026

Aarhus’ lokale for­sik­rings­sel­skab Aros Forsikring skal så småt pakke flyttekasserne. I 2026 rykker for­sik­rings­sel­ska­bet nemlig ind i et splinternyt kontordomicil, som A. Enggaard er i gang med at opføre i Aarhus’ nye moderne og urbane erhvervsområde Syd­havnskvar­te­ret. EDC Erhverv Poul Erik Bech har ageret rådgiver for Aros Forsikring og hjulpet med at finde ’det perfekte kontor’.

  • Kontor
  • Projekt
  • Aarhus
Læs artikel