Kontor fra EDC

Kocksvej 7

3600 Frederikssund

4.690.000 kr.

Investering - 308 m²

Fuldt udlejet domicilejendom med pænt afkast i Frederikssund centrum

- Domicilejendom for ad­vo­kat­kon­to­ret PHD Advokater
- Pæn ejendom fra 1925 med funktionalitet og charme
- Nyere og moderne Invita køkken i ejendommen
- Yderst centralt beliggenhed i Frederikssund Centrum
- Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der ved ejendommen

Ejendommen på Kocksvej 7 i Frederikssund er en charmerende bygning fra 1925, som præsenterer sig flot med en pudset mørkerød facade og et klassisk rødt tegltag med kviste og ovenlysvinduer. På den 974 kvadratmeter store grund finder man, udover hovedbygningen, også en ældre garage, et ha­ve­red­skabs­skur, par­ke­rings­mu­lig­he­der og en stor grøn baghave, der bidrager til ejendommens funktionalitet og charme.

Hovedbygningen, som huser ad­vo­kat­kon­to­ret PHD Advokater, rummer i alt 308 m² kontor, inklusive en kælder på 16 m². Ejendommen er indrettet med en imødekommende entré, der byder både medarbejdere og klienter velkommen. Derudover er der et nyere Invita køkken med tilhørende frokoststue, som gør det nemt og bekvemt at nyde måltider på kontoret. Kontorområdet er fleksibelt og rummeligt med stort mødelokale og delvist åbne kontorrum, der har plads til flere ar­bejds­sta­tio­ner samt private kontorrum, hvilket skaber en effektiv og behagelig arbejdsplads. Desuden er der flere toilet­fa­ci­li­te­ter fordelt på ejendommens to etager, for at imødekomme personalets og gæsters behov.

Beliggenheden er central og yderst attraktiv, med kun kort afstand til Frederikssund Station, hvilket gør det nemt at komme til og fra ejendommen med offentlig transport. Den centrale placering i byen betyder også, at der er nem adgang til diverse faciliteter og butikker.
Bagved ejendommen er der etableret par­ke­rings­plad­ser, som sikrer bekvem parkering for både medarbejdere og besøgende. Det er også muligt at parkere på den flisebelagte del af forhaven.

Nuværende lejer PHD Advokater består af det tidligere Fre­de­riks­sun­dad­vo­ka­ter­ne og det tidligere Herbst Thoregaard Advokater, som for nylig fusionerede. Til sammen har de over 100-års erfaring og til­ste­de­væ­rel­se i Frederikssund og i de seneste mange år har ejendommen ageret domicil for ad­vo­kat­kon­to­ret. Der er dermed tale om en stabil og robust lejer med dybe rødder i byen.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale

Afstand til

  • Campus Frederikssund (J.F. Willumsens Vej)428 m
  • Frederikssund St.766 m
  • 16 - Hil­le­rød­mo­tor­vej­en20,1 km

Nøgletal

Adresse
Kocksvej 7
Sagsnr.
342345915
Ejendomstype
Kontor
Handelstype
Investering
Pris
4.690.000 kr.
Afkast
7,35 %
Etageareal
308 m²
Kælder
16 m²

Arealer

Grundareal
974 m²
Bebygget
169 m²
Erhvervsareal
308 m²
Etageareal
308 m²
Kælder
16 m²

Økonomi

Pris
4.690.000 kr.
Pris/m²
15.227 kr.
Lejefaktor
11.7
Lejeindtægt
400.752 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.301 kr.
Årlige driftsudgifter
70.741 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
230 kr.
Afkast
7,35 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Udvidet rørskade, Svamp/Insekt
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D