Hotel og Restaurant fra EDC

Norgesgade 4

7000 Fredericia

6.100.000 kr.

Igangværende virksomhed - 750 m²

Restaurant Oven Vande i Fredericia

Vi er stolte af at måtte præsentere Restaurant Oven Vande, som er beliggende i en imponerende historisk bygning med rødder tilbage til omkring år 1900. Disse smukt restaurerede lokaler, der oprindeligt blev brugt af Fredericia Sølvindustri, udgør den perfekte kulisse for en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Restauranten har en rig historie, der går mere end 20 år tilbage, da den blev grundlagt af Lotte Gaarde og hendes mand, Henrik Lyager. I de seneste 2 år har Lotte Gaarde drevet restauranten alene i tæt samarbejde med et dygtigt personale og har opretholdt et fremragende omdømme i lokalområdet og blandt de mange besøgende gæster.

Eksklusiv indretning: Lokalerne er smagfuldt indrettet med en blanding af mange moderne og klassiske designmøbler, herunder møbler fra Fredericia Furniture. Samt ikke mindst også be­va­rings­vær­di­ge elementer fra den tidligere sølvindustri. Denne unikke atmosfære giver gæsterne en følelse af historie og elegance. Huset er totalrenoveret i 2018 herunder bl.a alt el, el-tavle, VVS incl. fjernvarme. Ventilation er kun 5 år gammelt, og vil derfor ikke kræve den store ved­li­ge­hol­del­se de næste mange år.

Restaurant Oven Vande tilbyder alsidige og rummelige lokaler, der har været vært for utallige fester, bryllupper, jubilæer og virk­som­heds­be­gi­ven­he­der i de sidste fem år. Dette er et sted, hvor kreativitet og vision kan blomstre, og hvor enhver begivenhed kan skræddersys til kundens ønsker.

Professionelt Køkken og Udstyr: Køkkenet er veludstyret og har de seneste innovationer inden for in­du­stri­køk­ke­ner, herunder 2 store kølerum, 2 store fryse rum derudover er der flere underkøle/frost skabe, 2 Rationel 10 stiks ovne, 2 elektrolux 10 stiks ovn og 1 Rationel 20 stik ovn, 1 glas­op­va­ske­ma­ski­ne, 1 hættemaskine samt 1 grov opvasker, derudover er køkkenet meget veludstyret med alt inden for maskiner. Alt dette sikrer, at kokkene kan levere kulinariske mesterværker på højt niveau.

For­ret­nings­mu­lig­hed: Salget omfatter re­stau­rant­drif­ten samt alt inventar og køkkenudstyr fra de lejede lokaler. Potentielle købere vil få fuld indsigt i alle aspekter af restauranten efter underskrivelse af en for­tro­lig­heds­af­ta­le. Det er værd at bemærke, at of­fent­lig­gø­rel­sen af salget ikke har haft en negativ indvirkning på restaurantens drift ligesom der er en stor ordrebog.

Økonomisk stabilitet med potentiale: Restaurant Oven Vande har gennem årene opnået stabil økonomisk succes, og der er yderligere potentiale for indtjening ved at udforske muligheder som udvidede åbningstider og andre innovative tiltag. Restaurantens økonomiske fundament er solidt og giver en solid basis for videre vækst og udvikling.

Kort sagt er Restaurant Oven Vande en unik mulighed for at overtage en veldrevet restaurant med en rig historie, storslåede lokaler og et solidt økonomisk grundlag. For yderligere information og en mulighed for at udforske denne spændende mulighed EDC Erhverv i dag. Dette kunne være din chance for at blive en del af Fredericias kulinariske arv og skabe nye kapitler i denne flotte historiske ramme.

Afstand til

  • Norgesgade v Jyllandsgade (Fredericia)198 m
  • Fredericia St.952 m
  • E 20 - Fynske Motorvej5,9 km

Nøgletal

Adresse
Norgesgade 4
Sagsnr.
603531065
Ejendomstype
Hotel og Restaurant
Handelstype
Igangværende virksomhed
Pris
6.100.000 kr.
Etageareal
750 m²

Arealer

Bebygget
750 m²
Erhvervsareal
750 m²
Etageareal
750 m²

Økonomi

Pris
6.100.000 kr.
Pris/m²
8.133 kr.
Vurderingsår
2018

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej