Hotel og Restaurant fra EDC

Krovej 4 + 9

5762 Vester Skerninge

4.700.000 kr.

Brugerejendom - 621 m²
Nyhed

Sjælden mulighed for at overtage og videreføre den historiske Vester Skerninge Kro

Vester Skerninge Kro der er mere end 250 år gammel, er en historie helt for sig selv. Her muligheden for at overtage en god forretning i drift, samt flere gode muligheder for optimering af den nuværende for­ret­nings­drift.
Der har igennem tiden været mange forskellige ejere, og nu er tiden kommet til endnu et ge­ne­ra­tions­skif­te. Nuværende ejer er indstillet på at assistere og hjælpe ny ejer med en rigtig god opstart, samt sparring om driften.
Der er i dag et rigtig godt team på i alt 5fastansatteog8løs­me­d­ar­bej­de­re, som er rigtige glade for at gå på arbejde og ønsker at fortsætte driften sammen med den nye ejer af Vester Skerninge Kro. Det vil også være muligt at nuværende ejer fortsætter som daglig leder (og forsætter driften som hidtil).

Alle bygninger er igennem tiden blevet vedligeholdt og har løbende gennemgået større og mindre renoveringer. Krovej 4 blev i år 2000 samt i år 2016 renoveret og fremstår i virkelig flot stand. Her er god plads til over 100 spisende gæster. Her finder du eget køkken, samt lager og flotte toilet­fa­ci­li­te­ter. Der er ligeledes en stor overdækket terrasse og her kan man have omkring 50 spisende gæster. Fra ejendommen er der også mulighed for is-udsalg, som sælger tidligere har haft.

Den oprindelige kro på Krovej 9 er yderst charmerende. Kroen er løbende moderniseret med respekt for den gamle krostil. Du finder blandt andet synlige bjælker samt massive brede plankegulve. Lokalet er inddelt i mindre krostuer og hyggelige kroge, hvilket skaber en charmerende stemning. Alt er holdt i den gamle stil, og fremstår i ekstraordinær god stand.
Vester Skerninge Kro er på listen over nogle af Danmarks ældste spisesteder. Nuværende ejer afholder flere arrangementer i form af bryllupper, barnedåber, konfirmationer, og andre større livs­be­gi­ven­he­der. Stedet har selvfølgelig den klassiske alacarte menu, men der bliver også afholdt nye tiltag som fisk og skal­dyr­s­af­te­ner. Dette sted er også velkendt indenfor finere gastronomiske cirkler, og der afholdes årligt kokketræf på kroen.

Der er flere gode værelser til kroen, og du finder i alt 4 meget flotte værelser, selvfølgelig med eget badeværelse. Der er til kroen et stort industrikøkken, stort kølerum, samt frostrum. Derudover god lagerplads, samt gode toilet­fa­ci­li­ter.

Hele ejendommen er opvarmet mednaturgas. Ejendommen indeholder i alt 621 m² bygningsareal og ligger på en grund, der er på 4.055 kvm fordelt på tre matrikler. Der er gode par­ke­rings­mu­lig­he­der på grunden.

Kontakt EDC Erhverv for yderligere information om den historiske kro.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Udenomsarealer Delvist befæstet

Afstand til

  • V. Skerninge Kro (Svendborg Kommune)154 m
  • 9 - Svend­borg­mo­tor­vej­en8,9 km

Nøgletal

Adresse
Krovej 4 + 9
Sagsnr.
512031588
Ejendomstype
Hotel og Restaurant
Handelstype
Brugerejendom
Pris
4.700.000 kr.
Etageareal
621 m²
Kælder
22 m²

Arealer

Grundareal
4.055 m²
Bebygget
595 m²
Erhvervsareal
621 m²
Etageareal
621 m²
Kælder
22 m²

Økonomi

Pris
4.700.000 kr.
Pris/m²
7.568 kr.
Grundskyld
8.117 kr.
Vurderingsår
2019
Ejendomsværdi
1.750.000 kr.
Grundværdi
424.600 kr.

Ejendommen

Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1792 / 1999
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E