Hotel og Restaurant fra EDC

Bygaden 30

3660 Stenløse

10.000.000 kr.

Investering - 758 m²

Ganløse Kro er en af de omkring hundrede danske privilegerede kroer, som stadig eksisterer

• Bygningen er udlejet til den kendte og velbesøgte Ganløse Kro
• Velbeliggende i centrum af Ganløse tæt ved Ganløse forte (midte)
• Mulighed for udeservering både foran og bag ejendommen
• Gode ar­ran­ge­ments­fa­ci­li­te­ter til bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller lignende
• Underholdning/forestillinger med bl.a. Ganløse Revyen og Den Danske Cabaret
• Stort og velindrettet industrikøkken

I centrum af Ganløse på Bygaden 30, 3660 Stenløse ligger den gamle Ganløse kro. Kroen har eksisteret siden 1688, men den nuværende krobygning er dog fra ca. 1900-tallet, hvor de seneste til/ombygninger er foretaget i 1977.

Kroens motto er ”mere end god mad” og da Ganløse Kro er kendt for sine hyggelige og intime lokaler, et personligt og folkeligt dansk køkken, adskillige arrangementer samt underholdning/forestillinger, så må man da konkludere, at de lever fuldt ud op til deres motto.

På kroen er der mulighed for at leje sel­skabslo­ka­ler som strækker sig fra 20 til 120 personer, lokalerne er fleksible og rummer mange muligheder for opdækning og formål, og de kan derfor danne en smuk ramme om enhver fest, uanset om det er et krobryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller lignende. Festsalen med den store scene anvendes udover arrangementer også til underholdning/forestillinger bl.a. Ganløse Revyen, Den Danske Cabaret med flere.

Ho­ve­d­e­jen­dom­men er opført i to etager med gulpudsede mursten. Taget er overvejende tækket med røde teglsten fra 2007, dog er køkkenet og verandaen med fladt tag og tagpap mens terrassen er med fladt gennemsigtigt plasttag. Der er indlagt naturgas i ejendommen og isat termovinduer.
Det bebyggede areal på ho­ve­d­e­jen­dom­men er på 562 m², hertil skal lægges en udnyttet tagetage på 122 m². Stueplan anvendes udelukkende til erhverv og er indrettet med et stort industrikøkken med forberedelse, produktion og anretning samt opvask, lager og kø­le­fa­ci­li­te­ter. I forlængelse af køkkenet er restaurant og bar, fordelt på flere mindre rum og med plads til ca. 50 gæster samt de mindre stuer ”Prinsessestuen” med plads til maks. 40 gæster og ”Rytterstuen” med plads til maks. 10 gæster. For enden af bygningen ligger ”Festsalen” og ”Verandaen”, hvor der er plads til henholdsvis 120 og 44 spisende gæster. Fra ”Festsal” og ”Veranda” er der adgang til ”Terrassen”. Terrassen er overdækket og opvarmet hele vinteren og med plads til 70 gæster. Her er der ligeledes etableret en bar.

De 122 m² på 1. sal er godkendt til beboelse og bl.a. indrettet med flere soveværelser, stue, kontor, toiletter, bad, tekøkken og lager. For enden er desuden indrettet lille omklædnings-/sminkerum med direkte nedgang til scenen i stueplan.

Udhuset bag hovedbygningen er på 74 m² og anvendes udelukkende til lager og opbevaring.

Foran ejendommen er et mindre flisebelagt areal til udeservering for kroens gæster. For enden af hovedbygningen er der etableret stor par­ke­rings­plads befæstet med asfalt, mens der i den anden ende er mulighed for at parkere to busser eller lignende. På bagsiden af ejendommen og lige ud for den store overdækkede terrasse er der etableret stort smukt haveareal.

Ganløse ligger i Nordsjælland og er en by med ca. 2.900 indbyggere. Byen befinder sig i Egedal Kommune og tilhører Region Hovedstaden.

Ganløse var oprindelig en landsby med huse og gårde placeret omkring forten (bycentrum). I midten af 1960’erne påbegyndtes par­cel­hus­byg­ge­ri­et, byens struktur har man dog bevaret, da byudviklingen er sket ud fra det gamle bycentrum.

Rytterskolen fra ca. 1724 fungerede som skole indtil 1943, hvor der blev opført en centralskole. I dag er Rytterskolen sæde for sog­ne­ad­mi­ni­stra­tio­nen og byens foreningsliv. Møllen blev rejst i 1863 og mølledriften ophørte i ca. 1937. En overgang blev møllen anvendt til beboelse men fra 1970 har den fungeret som beboerhus, drevet af byens borgere. Kirken stammer fra middelalderen. Efter Fre­de­riks­sund­ba­nens åbning i 1879 blev der etableret daglig forbindelse med postvogn fra Ganløse Kro til Måløv Station – fra 1920 med au­to­mo­bil­kør­sel. Ganløse Kro, hvis historie går tilbage til 1600-tallet, fik sin nuværende bygning ca. år 1900.

Byen har enkelte dag­lig­va­re­bu­tik­ker. Biblioteket huser også Stenløse Lokalarkiv. Lyngevej, Farumvej, Måløvvej, Damvadvej og Hesselvej udgår fra den gamle forte og afspejler grænserne mellem vangene, der udgjorde ho­vedstruk­tu­ren i det gamle land­brugs­sam­fund.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale
  • Fælles reception

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Ganløse Kro (Bygaden)99 m
  • 16 - Hil­le­rød­mo­tor­vej­en9,8 km

Nøgletal

Adresse
Bygaden 30
Sagsnr.
181014638
Ejendomstype
Hotel og Restaurant
Handelstype
Investering
Pris
10.000.000 kr.
Afkast
6,73 %
Etageareal
758 m²

Arealer

Grundareal
2.888 m²
Bebygget
562 m²
Boligareal
122 m²
Erhvervsareal
562 m²
Etageareal
758 m²

Økonomi

Pris
10.000.000 kr.
Pris/m²
13.193 kr.
Lejefaktor
12.48
Lejeindtægt
801.461 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.057 kr.
Årlige driftsudgifter
146.004 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
193 kr.
Afkast
6,73 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Udvidet rørskade, Svamp/Insekt
Byggeår / Ombygget
1688 / 1977
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D