Erhvervsgrund fra EDC

Starupvej 20B

8340 Malling

I licitation

Licitation/Udbud - 7.300 m²
Nyhed

Boligprojekt beliggende tæt på bymidte, natur og Aarhus centrum.

• Gåafstand til skole, Indkøb og letbane
• Ca. 7.300 byggeretsmeter
• Spændende grund placeret tæt på byens midte
• Område med underudbud af attraktive boliger for modne borgere
• Lokalplan 1015 godkendt

I Malling finder man en by, som over de senere år har fået store in­fra­struk­tu­rel­le forbedringer, både med letbanen, og siden hen Giber Ringvej, som let leder beboerne til E45, og resten af Østjylland. Udviklingen af nye boliger har dog ikke fulgt med i det tempo resten af Aarhus har oplevet, og derfor ses der stort potentiale i at skabe boliger i Malling, som vil kunne aktivere de flyttekæder, som bl.a. Aarhus kommune, men også byens nuværende beboere efterspørger.
Jordbrugets ud­dan­nel­ses­cen­ter har på ejendommen fået tilvejebragt lokalplan 1015, som giver mulighed for en blandet bebyggelse, med både tæt/lav og etageboliger, såfremt grunden ønskes optimalt udnyttet. Det bemærkes, at jf. lokalplanens bestemmelser, skal 20 % af ejendommens byggeretter, anvendes til almene boliger.
Malling by er placeret med kort afstand til kysten ved Ajstrup strand, og fra Starupvej er disse fantastiske rekreative områder placeret blot 5 km. Fra ejendommen.
Området skønnes oplagt til seniorboliger i form af lejligheder som vil kunne placeres smukt i det kuperet terræn, og som der jf. vores demografiske undersøgelse af Malling, vil være stor efterspørgsel efter, hvis de disponeres korrekt. Derudover, vil børnefamilier/par og singler kunne se gode muligheder i området, som er placeret blot 800 meter fra Malling Skole, og i gåafstand fra bymidten, som byder på letbanenstop, busstop, ind­købs­mu­lig­he­der, Malling Kro og Malling Bio.
Se lokalplan 1015 for nærmere beskrivelse af byg­ge­mu­lig­he­der­ne på ejendommen.

Overdragelsen omfatter følgende matrikler, som ved overtagelsen vil være arealoverført, således at Køber overtager én ejendom, bestående af matr.nr. 4v Malling By, Malling
Matrikel 4V er i dag bebygget med en staldbygning, som overdrages tom og fri for lejemål.
Der arealoverføres fra matriklerne 4AE & 4V, der fremstår som naturgrunde, hvor der på 4AE er en ridebane

Tilbudsblanket, og adgang til datarum opnås ved at kontakte sag805@edc.dk
Budfristen er 12 November 2024 kl. 15.00 – Bud afgives til EDC Poul Erik Bech, Rådhuspladsen 3, Mezz, Mrk. Matr. 4V
eller via e-mail på sag805@edc.dk, Emnefelt, Matr. 4V.

Over­ta­gel­ses­dag: 31.12.2024

Beliggenhed:
Grunden er beliggende i den attraktive oplandsby Malling, med kort afstand til både Malling bymidte, skole og institutioner, ind­købs­mu­lig­he­der og nærliggende natur. Projektgrunden er endvidere beliggende tæt på en hovedvej, hvorved Aarhus Centrum kan tilgås i bil på under 20 minutter.

Nærområdet byder på en bred vifte af faciliteter og muligheder. Af de mange dag­lig­va­re­mu­lig­he­der, ligger Netto, SuperBrugsen og fakta indenfor 800 meters afstand fra grunden. Malling bymidte tilbyder herudover mulighed for krooplevelse på Malling Kro eller en tur i den lokale biograf. Byen har både vuggestue, børnehave samt folkeskole og for de større børn er Odder Gymnasium indenfor kort rækkevidde.

Udover et rigt nærmiljø tilbyder Malling også let adgang til natur da den lokale skov, med mulighed for gåtur og picnic, aldrig er langt væk. Har man lyst til yderligere na­tu­ro­p­le­vel­ser f.eks. ved havet kan både Ajstrup Strand og feriebyen Norsminde nåes på kun 17 minutter på cykel.

Malling har som stationsby også god tilgang til offentlig transport. Blot 2 minutter på cykel fra grunden ligger Malling Station hvorfra både tog og bus på kort tid fører til hhv. Aarhus eller nærtliggende Odder og storbyen er derfor aldrig langt væk.

Afstand til

  • Malling Station (Aarhus Kom)629 m
  • Malling638 m
  • 501 - Århus Syd Motorvejen16,1 km

Nøgletal

Adresse
Starupvej 20B
Sagsnr.
805037805
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Licitation/Udbud
Pris
I licitation

Arealer

Grundareal
27.679 m²
Boligareal
7.300 m²

Økonomi

Pris
I licitation
Grundskyld
37.174 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
10.800.000 kr.
Grundværdi
1.512.400 kr.

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej