Erhvervsgrund fra EDC

Christian D. Iis. Gade 12

6400 Sønderborg

3.850.000 kr.

Brugerejendom

Attraktiv byggegrund til kar­re­be­byg­gel­se

• Optimal beliggenhed tæt på centrum og natur
• Fleksible byg­ge­mu­lig­he­der
• Potentiale for god indtjening ved salg eller udlejning

Denne unikke byggegrund er en sjælden mulighed for at opføre et moderne lej­lig­heds­kom­pleks tæt på både byens centrum og naturskønne omgivelser. Grunden ligger kun en kort gåtur fra byens pulserende hjerte, hvor butikker, caféer, og kulturliv venter. Samtidig er du tæt på vandet og grønne områder, som giver rig mulighed for rekreation og afslapning i naturen.

Byg­ge­mu­lig­he­der:
Grunden er ideel til opførsel af en kar­re­be­byg­gel­se, som skaber en harmonisk og sammenhængende bebyggelse med plads til fællesskab og privatliv. Med en tilladt be­byg­gel­ses­pro­cent på op til 200% er der rig mulighed for at udnytte grunden optimalt.

Etageantal: Byggeriet kan opføres i mindst 2 og maksimalt 4 etager.
Byggehøjde: Den maksimale byggehøjde er 17 meter, hvilket giver plads til både imponerende arkitektoniske løsninger og god udsigt for de øverste etager.
Arkitektur: Flek­si­bi­li­te­ten i etageantal og højde giver mange muligheder for at skabe en varieret og attraktiv facade mod både gaden og gårdmiljøet.

Potentiale:
Denne byggegrund er perfekt for udviklere, der ønsker at skabe moderne boliger i en attraktiv bydel. Området tiltrækker både unge professionelle, familier og seniorer, som ønsker at bo tæt på byens be­kvem­me­lig­he­der og naturens ro. Den høje be­byg­gel­ses­pro­cent tillader en effektiv udnyttelse af arealet, hvilket kan føre til en høj ind­tje­nings­mu­lig­hed gennem salg eller udlejning af boligerne.

Sammenfatning:
Denne byggegrund repræsenterer en enestående mulighed for at skabe et moderne og attraktivt boligkompleks med en optimal beliggenhed tæt på både by og natur. Med stor fleksibilitet i byggehøjde og etageantal samt en høj be­byg­gel­ses­pro­cent, er mulighederne mange for at realisere et projekt, der kan blive en perle i byens boligudbud.

Grib chancen for at udvikle denne byggegrund og vær med til at forme fremtidens attraktive boliger!

Nøgletal

Adresse
Christian D. Iis. Gade 12
Sagsnr.
641011269
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Brugerejendom
Pris
3.850.000 kr.

Arealer

Grundareal
850 m²

Økonomi

Pris
3.850.000 kr.
Pris/m²
4.529 kr.
Grundskyld
9.422 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
347.700 kr.
Grundværdi
347.700 kr.

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej