Ejerlejlighedsejendom fra EDC

Frederiks Allé 106 ST

8000 Aarhus C

3.200.000 kr.

Brugerejendom - 115 m²

Velbeliggende er­hverv­se­jer­lej­lig­hed på Frederiks Allé

• Erhvervsenhed på central placering opdelt i butik samt bolig
• Beliggende i attraktiv handelsgade
• Butik med god facadeværdi på 31 m² samt boligenhed på i alt 83 m²
• Fuldstændig nyistandsat og overtages tom
• Særdeles fair kva­drat­me­ter­pris

Ejer­lej­lig­he­den i stueplan på Frederiks Allé 106 består af en erhvervsenhed, med adressen 106, st. samt en boligenhed med adressen 106B, st.. Er­hverv­sen­he­den andrager et tinglyst areal på 83 m² - hvoraf de 52 m² er depotrum i kælderen, som ikke repræsenterer nogen nævneværdig værdi, men de 31 m² butik/klinik som har et stort facadeparti ud mod Frederiks Allé og beliggende lige ved udmundingen af Jægergårdsgade, har til gengæld masser af værdi. Dette lejemål fremstår nydelig med hvide vægge, trol­l­tekt­slof­ter, sorte klinker, et toilet med bad samt lille mellemgang hvor det er muligt at lave et lille thekøkken.

Frederiks Allé 106B, st. ligger med egen indgang fra ejer­for­e­nin­gens opgang og fungerer som en selvstændig lejlighed. Denne enhed andrager i alt 84 m², hvoraf de 31 m² ligger i kælderen, men er godkendt til bolig. Der er sepa-rat indgang fra gården, samt eget badeværelse – men der er ligeledes adgang fra en spindeltrappe fra den øvrige del af lejligheden ovenover. De resterende 53 m² i stueplan fordeler sig ud på endnu et badeværelse, et åbent køk-ken alrum/stue samt soveværelse med altan ud mod det hyggelige gårdmiljø.

OBS! Lejligheden kan ikke anvendes til beboelse da tidligere ejer ikke havde helt styr på do­ku­men­ta­tio­nen af projektet. Det vurderes at en ny ejer skal påregne en udgift på at få færdigmeldt og få en ibrug­tag­nings­til­la­del­se – det handler hovedsageligt om kva­li­tets­sik­ring og få dokumentation på det udførte arbejde. Der er taget højde for denne udgift i den anførte salgspris.

Kontakt EDC Erhverv for at høre nærmere – vi glæder os til at belyse de mange muligheder som denne lejlighed åbner op for.

Frederiksbjerg er et særdeles populært kvarter i Aarhus og er et af de områder som ligger i den absolutte top når det kommer til hvor folk ønsker at bo. Frederiks Allé er strækningen fra Rådhuspladsen ud til Frederiksbjerg Torv – og denne lejlighed ligger på den anden side af banelegemet lige hvor Jægergårdsgade starter. Jægergårdsgade og stemningen man finder her, er bestemt en af årsagerne til at området er så populært.

Faciliteter

Exteriør

  • Altan

Afstand til

  • Holbergsgade/Frederiks Allé (Aarhus Kom)107 m
  • Aarhus H618 m
  • Aarhus H1,0 km
  • 501 - Århus Syd Motorvejen3,6 km

Nøgletal

Adresse
Frederiks Allé 106 ST
Sagsnr.
810002813
Ejendomstype
Ejer­lej­lig­hed­s­e­jen­dom
Handelstype
Brugerejendom
Pris
3.200.000 kr.
Etageareal
115 m²
Kælder
31 m²

Arealer

Grundareal
238 m²
Bebygget
101 m²
Boligareal
53 m²
Erhvervsareal
31 m²
Etageareal
115 m²
Kælder
31 m²

Økonomi

Pris
3.200.000 kr.
Pris/m²
27.826 kr.
Vurderingsår
2020

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1876 / 1986
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C