Ejerlejlighedsejendom fra EDC

Skallebækvej 11

6100 Haderslev

13.500.000 kr.

Brugerejendom - 3.839 m²

Bynært ud­vik­lings­pro­jekt ved vandet og op mod grønne arealer

På Skallebækvej i Haderslev er der nu mulighed for at skabe noget helt unik med denne velbeliggende projektejendom lige ved Haderslev Dam og tæt på bymidten. Projektet på ejendommen kunne være mange forskellige, men særlig oplagt vil være plejehjem, hotel, seniorboliger, lejeboliger eller ejerboliger. Mulighederne er selvsagt mange på de i alt cirka 3.800 gode kvadratmeter.

Ejendommen er opført tilbage i 1987 som en del af Haderslev sygehus og var i mange år anvendt af psykiatrien. Bygningen skal i sagens natur gennemgå en ombygning og renovering, men basis for et godt projekt, i en solid ejendom, er bestemt til stede. Den nuværende indretning er oplagt til etablering af fx 45 – 50 boliger med gode fælles- og udenomsarealer eller 70 – 90 hotelværelser.

Installationer til el, vand og varme er trukket rundt i hele bygningen. Der foreligger projekt udarbejdet af arkitekt, som kan formidles ved interesse i ejendommen. Ejendommen er én af i alt fire ejer­lej­lig­he­der beliggende på et knap 38.000 m² stort grundstykke med udsigt til Haderslev Dam. På grunden er der mulighed for anlæg af gode fællesarealer som fx gårdhave til ejendommens fremtidige brugere. Arealerne ned til dammen kan ikke bebygges grundet be­skyt­tel­ses­linjer­ne, hvorfor udsigten ud over de grønne områder ned til dammen er sikret fremadrettet. Nærmeste naboer er friple­je­hjem­met samt det tidligere Haderslev sygehus.

På det tidligere Haderslev sygehus er der store planer og visioner for de ca. 33.000 m². Ejerne af dette projekt er ved at omdanne de mange kvadratmeter til en helt ny bydel med lokal drevne restauranter i stueplan, lokaler til er­hvervsvirk­som­he­der, hotel og ikke mindst eksklusive ejer­lej­lig­he­der. Dette projekt kører sideløbende med Skallebækvej uden sammenfald i ejerkredsen. Det giver dog et indblik i de mange spændende planer og projekter, der ligger for området. Begge projekter bakkes positivt op af politikere, erhvervsliv og byen i sin helhed.

• Projekt ejendom med perfekt beliggenhed
• Fantastisk miljø med lækker natur og udsigt over Haderslev Dam
• Kort afstand til centrum, motorvej og lufthavn
• Oplagt anvendelse er bo­lig­fæl­les­skab for ældre eller seniorer
• Alternativt hotel, lejeboliger, ejerboliger eller plejehjem

Faciliteter

Teknik

  • Vinduestype Termo

Nøgletal

Adresse
Skallebækvej 11
Sagsnr.
620509997
Ejendomstype
Ejer­lej­lig­hed­s­e­jen­dom
Handelstype
Brugerejendom
Pris
13.500.000 kr.
Etageareal
3.839 m²

Arealer

Grundareal
37.534 m²
Etageareal
3.839 m²

Økonomi

Pris
13.500.000 kr.
Pris/m²
3.517 kr.
Vurderingsår
0

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1987 / 1996
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E