Detail fra EDC

Jægersborg Alle 27A ST TH

2920 Charlottenlund

4.700.000 kr.

Brugerejendom - 130 m²

Flotte butikslokaler/lægehus/klinik centralt i Charlottenlund

• Velholdte og indbydende lokaler med fleksibel indretning
• To plan med rummelige butiks- og lagerlokaler
• Oplagt til lægehus, klinik eller kva­li­tets­de­tail
• Fantastisk placering i udsøgt ejendom med grønlandsk marmor
• Centralt med højt footfall i en af Nordsjællands bedste handelsgader

I indhakket ved Jægersborg Allé 27A udbydes disse lyse og indbydende er­hvervslo­ka­ler til salg. De udgør det perfekte udgangspunkt for luksuriøs detail, et moderne lægehus/klinik eller den oplagte mulighed for jer, der ønsker en lukrativ in­ve­ste­rings­ejen­dom.
Jeres kommende butik eller klinik skal findes i stueetagen i en flot og funki­sin­spi­re­ret ejendom fra 1936, som kendetegnes ved de røde mursten og integrerede altaner med afrundede sider samt det smukke grønne marmor. De store facadevinduer sørger for at lukke godt med lys og luft ind til de indre lokaler, samtidig med at de vil blive et godt blikfang for de dagligt mange for­bi­pas­se­ren­de.
Størstedelen af erhvervets kvadratmeter udfolder sig i stueplan, og hertil kommer en række bonuskva­drat­me­ter i kælderetagen, som er oplagt til lager og opbevaring. Lokalerne er gennemgående lyse og indbydende, og så er der kælet for detaljerne ved blandt andet sil­de­bens­par­ket gulvet og accentvæggene. I butikken er der rig mulighed for at fremvise jeres produkter/varer i montrer, på stativer og ellers på reoler langs væggene. Der er plads til en større salgsdisk/reception, og ellers er der taget hånd om praktikken i form af køkkenet, badeværelset og gæstetoilettet. Det er selvsagt lige til at rykke ind i og tage i brug fra dag ét.
På Jægersborg Allé bliver du nabo til et hav af luksuriøse brands, indkøb, boliger og meget mere. Det er et velhaver kvarter, hvilket giver mulighed for god indtjening og stor kundebase både som læge eller detailhandler.

Bliv en del af Jægersborg Allés fantastiske byliv
Jægersborg Allé løber som hovedpulsåren gennem Charlottenlund. Det er her, I finder nogle af Nordsjællands mest eksklusive og velkuraterede butikker, og så sørger de mange lokale og besøgende for et summende byliv med et højt footfall. I bliver en del af et skønt bymiljø med mange spændende naboer og en række trofaste købere blandt lo­kal­be­folk­nin­gen, der hovedsageligt består af højind­komst­fa­mi­li­er. Det er desuden tæt på indkøb, og så venter Charlottenlund S-togsstation lige rundt om hjørnet. Herfra kan I blandt andet være ved Københavns Hovedbanegård på blot et kvarter, og ellers er der gode forudsætninger for jer, der er med bil.
Dette er blot en forsmag på Char­lot­ten­lunds fantastiske udeliv, for ikke nok med at der er et velbesøgt bycentrum, så byder byen også på skøn natur samt kort afstand til vandet. Det indbefatter både Charlottenlund Skov og Bernstorff Slotshave, der vil sikkerhed vil danne en skøn ramme om et par frokostpauser i årenes løb.

Afstand til

  • Trunnevangen (Jægersborg Allé)99 m
  • Charlottenlund St.509 m
  • Bernstorffsvej St. (togbus)1,7 km
  • 19 - Hels­in­gø­r­motor­vej­en3,7 km

Nøgletal

Adresse
Jægersborg Alle 27A ST TH
Sagsnr.
114057849
Ejendomstype
Detail
Handelstype
Brugerejendom
Pris
4.700.000 kr.
Etageareal
130 m²
Kælder
47 m²

Arealer

Erhvervsareal
130 m²
Butiksareal
83 m²
Etageareal
130 m²
Kælder
47 m²

Økonomi

Pris
4.700.000 kr.
Pris/m²
36.154 kr.
Ejen­doms­skat­ter
28.643 kr.
Grundskyld
5.257 kr.
Dækningsudgift
23.214 kr.
Bidrag til forening
55.848 kr.
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
2.700.000 kr.
Grundværdi
328.600 kr.

Ejendommen

Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1936
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C