Detail fra EDC

Ahornsgade 21 KL TV

2200 København N

1.300.000 kr.

Brugerejendom - 55 m²
Nyhed

Nu står mulighederne i kø på Indre Nørrebro

• God synlighed i høj kælder
• Lyse og in­dret­nings­ven­li­ge lokaler
• God kva­drat­me­ter­for­de­ling
• WC, køkken og gårdmiljø
• Central beliggenhed på Nørrebro

Mange har uden tvivl drømt om at starte deres er­hverv­se­ven­tyr her på det altid pulserende og aldrig kedelige Nørrebro. Ja, der er tale om nogle værdifulde kvadratmeter, og de fordeler sig heldigvis yderst fornuftigt over en attraktiv planløsning med gode faciliteter. Så er du på udkig efter det perfekte lejemål til dit næste er­hvervs­ka­pi­tel, bør du helt bestemt kigge med her.

Har du i sinde at starte et kreativt kontor, åbne en ny filial i din detailkæde, åbne klinik eller måske noget helt fjerde? Uanset hvad er udgangspunktet godt her. Lejemålet ligger i en høj kælder med et synligt facadevindue og indgangsparti ud mod Ahornsgade samt vinduer ud mod den grønne gård til den anden side. Der er altså et gennemgående godt og rart lysindfald, og pladsen fordeler sig dertil helt optimalt mellem to primære lokaler, der forbindes via dobbelte døre. Det ene, som vender ud mod gaden, er særdeles oplagt til bl.a. kun­de­mod­ta­gel­se, mens det andet udgør nogle mere private og ugenerede rammer. Begge rum er meget in­dret­nings­ven­li­ge med hvidmalede vægge og flotte plankegulve, og herudover rummer lejemålet også et veludstyret og ligeledes indbydende køkken samt eget toilet med adgang fra baggangen.

Vender vi blikket lidt mere overordnet mod ejendommen, kan du også være helt tryg ved, at alt er velholdt, og som vi allerede har hentydet til, ligger lejemålet med kig til et fint gårdmiljø – når sommerhalvåret melder sin ankomst, er det derfor oplagt at tage frokosten med ud i de grønne omgivelser.

Central beliggenhed på Nørrebro
Ahornsgade løber mellem Nørre Allé og Guldbergsgade, og dermed er der ikke sået nogen tvivl om, at adressen placerer sig i hjertet af bylivet. Sankt Hans Torv, Nørrebrogade, Søerne, Assistensens og alt det, der gør Nørrebro til Nørrebro, er indenfor gåafstand, og de om­kring­lig­gen­de gader er fyldt med forskellige tilbud. Jeres naboer tæller bl.a. caféer, barer og andre beværtninger, gen­brugs­bu­tik­ker, spe­ci­al­for­ret­nin­ger, populære spisesteder, kulturudbydere og meget meget andet. Med andre ord tiltrækker området altså en bred kundeskare, og der vil til daglig være mange for­bi­pas­se­ren­de på gåben og med cykel, ligesom adressen er godt forbundet til resten af København med flere buslinjer tæt ved og under en kilometer til metroen.

Afstand til

  • Skt. Hans Torv (Blegdamsvej)261 m
  • Nørrebros Runddel St. (Metro)975 m
  • Nørreport St. (togbus)1,5 km
  • Nørreport St.1,5 km
  • 193,0 km

Nøgletal

Adresse
Ahornsgade 21 KL TV
Sagsnr.
114058087
Ejendomstype
Detail
Handelstype
Brugerejendom
Pris
1.300.000 kr.
Etageareal
55 m²
Kælder
44 m²

Arealer

Erhvervsareal
55 m²
Butiksareal
55 m²
Etageareal
55 m²
Kælder
44 m²

Økonomi

Pris
1.300.000 kr.
Pris/m²
23.636 kr.
Grundskyld
4.141 kr.
Dækningsudgift
42 kr.
Andre beløb
1.404 kr.
Bidrag til forening
14.540 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
330.000 kr.
Grundværdi
74.900 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1889 / 2000
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C