Boligudlejningsejendom fra EDC

Hans Chr Høyrups Vej 7

9800 Hjørring

1.395.000 kr.

Investering - 161 m²

Pæn og velholdt bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 2 lejemål i Hjørring bymidte.

• Mindre bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom – 2 lejemål
• Pæn og velholdt
• Anvendes af nuværende ejer til privat beboelse
• Overtages ledig til købers brug
• Central placering

Ejendommen er beliggende centralt i Hjørring med ca. 300 m til midtbyen, gågaden og det øvrige handelsliv.

Hans Chr. Høyrups Vej tilbyder en velholdt villa på 161 m² fordelt på halvandet plan. Nuværende ejer (tidligere tømrermester) har boet i ejendommen siden opførelsen i 1941. Huset fordeler sig på 3 plan, med naturlig opdeling i 2 lejligheder. 1.salen er indrettet som selvstændig lejlighed med egen indgang fra entréen, og har tidligere været anvendt til udlejning. Fra entréen er der ligeledes indgang til 116 m² beboelse i stueplan samt nedgang til yderligere 116 m² tør og brugbar kælder, hvor der er garage, værksted og disponible rum.

1.salen byder på stue og køkken i ét, soveværelse og badeværelse. Her er der moderniseret med flotte gulve, og lejligheden er helt udlejningsklar. Fra soveværelset har du også udgang til en skøn altan.

I stueplan går du fra entréen til for­de­lings­gan­gen, som giver dig adgang til alle rum i stueetagen, samt trappe ned til kælderen. Først møder du køkkenet, som fremstår yderst velholdt. Her er der masser af skabs- og bordplads, samt plads til et spisebord. Overfor køkken finder du et lille gæstetoilet. I stueplan får du også et stort soveværelse med indbygget skabe, og et badeværelse med gulvvarme. I badeværelset finder du god op­be­va­rings­plads samt bruseniche. Du ledes videre til den store vinkelstue. Her får du masser af lys gennem de store vinduespartier. Derudover er der udgang til udestuen og terrasse.

Kælderen er opdelt med en stor garage med god plads til bilen og opbevaring. Derudover får du et værksted og disponibelt rum til opbevaring. Ydermere får du et ekstra disponibelt rum, som i dag anvendes som hobbyrum. I kælderen er der masser af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Den vil være oplagt til brug for stu­e­lej­lig­he­den eller til evt. opdeling i 2 større depotrum til hver lejlighed.

Udendørs får du en let og overskuelig grund anlagt med græsplæne og en hævet terrasse med udsigt over byen. Herudover en stor indkørsel med carport og dermed parkering til bil 2.

Fra adressen er du i gåafstand til alle hverdagens gøremål såsom skole, indkøb, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og shopping. En eftertragtet beliggenhed med gode ud­lej­nings­mu­lig­he­der.

Afstand til

  • Smutten (Hjørring Kommune)345 m
  • Hjørring St.1,1 km
  • E 39 - Hir­ts­hals­mo­tor­vej­en5,1 km

Nøgletal

Adresse
Hans Chr Høyrups Vej 7
Sagsnr.
914004297
Ejendomstype
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom
Handelstype
Investering
Pris
1.395.000 kr.
Afkast
6,68 %
Etageareal
161 m²
Kælder
116 m²

Arealer

Grundareal
497 m²
Bebygget
116 m²
Etageareal
161 m²
Kælder
116 m²

Økonomi

Pris
1.395.000 kr.
Pris/m²
8.665 kr.
Lejefaktor
10.64
Lejeindtægt
131.050 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
813 kr.
Årlige driftsudgifter
37.883 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
235 kr.
Afkast
6,68 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1941 / 1970
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C