Boligudlejningsejendom fra EDC

Hammerum Hovedgade 7

7400 Herning

I licitation

Licitation/Udbud - 7.697 m²
Nyhed

Offentligt udbud af historisk ejendom med stort potentiale

Agroskolen, tidligere kendt som Hammerum Landbrugsskole, har været en væsentlig del af det lokale samfund i Hammerum siden etableringen i 1938.

Dens historie er en fortælling om vækst, tilpasning og samarbejde, der har formet skolens identitet og bidraget til dens langvarige succes.

Den oprindelige skole blev grundlagt i nogle af de første bygninger opført i området i 1928.

Gennem årene udviklede skolen sig og tilpassede sig nye ud­dan­nel­ses­be­hov og teknologier. I 1999 markerede en væsentlig milepæl for skolen, da den blev fusioneret med land­brugs­sko­ler­ne Borris og Kongensgaard ved Lemvig. Denne fusion var en strategisk beslutning for at styrke ud­dan­nel­ses­til­bud­de­ne og skabe en mere robust institution.

Videre i 2018 tog Agroskolen endnu et stort skridt ved at fusionere med Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier. Denne fusion udvidede skolens rækkevidde og kapacitet, hvilket gjorde det muligt at tilbyde en bredere vifte af uddannelser og faciliteter til eleverne.

Nu, som Agroskolen forbereder sig på at flytte til nye lokaler, står ejendommen i Hammerum, der har huset skolen siden dens grundlæggelse, klar til en ny fase som bo­lig­be­byg­gel­se. Overgangen fra ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tion til beboelse repræsenterer en chance for at bevare og ære stedets rige historie.

Ejendommen omfatter bygninger til den tidligere land­brugs­sko­les, ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­ger, un­der­vis­nings­lo­ka­ler, beboelse til de studerende, opholdsarealer, fantastisk auditorium, aktivitetssal og meget mere. Den herskabelige hovedbygning, der også er den ældste del af skolen fra 1928, er be­va­rings­vær­dig.

Ejendommen er beliggende på en 35.609 m² stor grund, der primært er udlagt til hyggelige grønne områder.

UD­BUDS­BE­TIN­GEL­SER:

Ejendommen udbydes til salg ved offentligt udbud i henhold til § 3 i ud­buds­be­kendt­gø­rel­sen. Dette betyder, at alle interesserede parter har mulighed for at afgive bud på ejendommen inden for den fastsatte tidsramme.

Det er vigtigt at bemærke, at budfristen er fastsat til den 1. februar 2025. Alle bud skal være modtaget senest denne dag for at komme i betragtning.

Tilbud afleveres i lukket kuvert mærket ”Agroskolen, ATT: Michael Fænø” til EDC Erhverv Poul Erik Bech, Østergade 14, 7400 Herning.

Vi opfordrer alle interesserede købere til at afgive deres bud i god tid inden fristens udløb. Denne ejendom repræsenterer en unik mulighed for at erhverve en ejendom med betydelige ud­vik­lings­mu­lig­he­der, og vi ser frem til at modtage jeres bud.

Sælger forventer af afgive svar på indkomne tilbud den 24. marts 2025.

Ejendommen sælges som udgangspunkt til højeste bud.

Sælger forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud.

Yderligere materiale kan rekvireres hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, Østergade 14, 7400 Herning.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles mødelokale
  • Bad og omklædning
  • Cykelkælder

Exteriør

  • Udenomsarealer Delvist befæstet

Teknik

  • Kabling

Afstand til

  • K Møllers Vej/Agroskolen (Herning Kom)115 m
  • Hammerum St.953 m
  • 15 - Her­ning­mo­tor­vej­en2,2 km

Nøgletal

Adresse
Hammerum Hovedgade 7
Sagsnr.
709007063
Ejendomstype
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom
Handelstype
Licitation/Udbud
Pris
I licitation
Etageareal
7.697 m²

Arealer

Grundareal
35.609 m²
Bebygget
5.272 m²
Boligareal
3.894 m²
Erhvervsareal
3.803 m²
Etageareal
7.697 m²

Økonomi

Pris
I licitation
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
38.000.000 kr.
Grundværdi
3.509.300 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1928
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C