Boligudlejningsejendom fra EDC

Nørregade 27 A-F

6740 Bramming

2.945.000 kr.

Investering - 457 m²

Sjældent udbudt bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom centralt beliggende i Bramming. Investering med godt afkast

• Unik in­ve­ste­rings­ejen­dom i Bramming midtby med et godt afkast
• Super beliggenhed lige overfor SuperBrugsen og tæt på byens faciliteter
• Gode og gratis par­ke­rings­mu­lig­he­der inden for 50 m
• 6 gode boligenheder – alle i stueplan of med egen indgang
• En flot bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i rigtig god ved­li­ge­hol­del­ses­mæs­sig stand

Vi præsenterer med stolthed denne spændende in­ve­ste­rings­mu­lig­hed, beliggende på adressen Nørregade 27, lige overfor SuperBrugsen i Bramming. Denne flotte vedligeholdte ejendom er en sjældenhed på markedet og giver en attraktiv mulighed for investorer på udkig efter en stabil og indbringende in­ve­ste­rings­ejen­dom.

Ejendommen er beliggende på en grund på 776 m² og omfatter seks boligenheder fordelt på 3 bygninger. De seks boligenheder er alle beliggende i stueplan og spænder fra et boligareal på 45 m² til 90 m², hvilket tilbyder et alsidigt mix af bo­lig­stør­rel­ser og muligheder.
Ejendommen er blevet omhyggeligt vedligeholdt og præsenteres i en upåklagelig stand, hvilket sikrer en attraktiv boligstandard for lejerne.

Beliggende direkte overfor SuperBrugsen i Bramming, tilbyder ejendommen en enestående beliggenhed med nem adgang til indkøb og byens yderligere faciliteter.
Bramming byder desuden på et charmerende miljø med lokale butikker, restauranter og rekreative faciliteter, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo for lejerne.

Med en sådan beliggenhed og kvalitet er denne bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom en fremragende in­ve­ste­rings­mu­lig­hed med et attraktivt afkast.
Den stabile efterspørgsel efter boliger i området og den solide lejehistorik gør denne ejendom til en pålidelig indtægtskilde for en investor.
Denne sjældne mulighed for at erhverve en velholdt bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Nørregade i Bramming bør ikke overses. Med en ideel beliggenhed, fremragende ved­li­ge­hol­del­se og attraktive lejeforhold repræsenterer denne ejendom en solid investering med langsigtede fordele.

BELIGGENHED:
Charmerende stationsby og naturskønne omgivelser

Bramming er med sine 7.171 indbyggere (2023) den 3. største by i Esbjerg Kommune. Før kom­mu­ne­sam­men­læg­nin­gen i 2007 var Bramming hovedbyen i Bramming kommune.

Byens ophav går langt tilbage, men udviklingen tog fart, da man i 1874 blev en væsentlig ”stationsby” og der blev der anlagt den første jernbane mellem Lunderskov og Esbjerg, som igen i 1875 blev udbygget mod Ribe og i 1916 mod Grindsted. Nu om dage stopper både regionaltog, InterCity og InterCityLyn på Bramming Station på vejen mellem Esbjerg og Kolding.

Bramming er en by, som byder på det meste, hvorfor også mange børnefamilier vælger at bosætte sig her, hvor be­bo­el­ses­kvar­te­rer­ne ligeså er udbygget de senere år. Her er gode skoler og institutioner, masser af fritidstilbud og tilhørende faciliteter, sportshaller og svømmehal. Ligeledes rummer byen et handelsliv med et godt udvalg af såvel kædebutikker og spe­ci­al­for­ret­nin­ger. I Bramming ligger sågar en af Danmarks ældste biografer, ”Kosmorama” som i dag fungere som kulturhus og hvor der bliver afholdt koncerter med store danske, såvel som lokale, kunstnere.

Fra Bramming er der ca. 17 km til Esbjerg mod vest og ca. 18 km til Ribe i syd. Nærmeste mo­tor­vejs­af­kør­sel på ”Motorvej E20” ligger desuden kun ca. 4 km fra Bramming.

Kontakt os på 76 10 48 00 for yderligere oplysninger eller for aftale om fremvisning.

Faciliteter

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Bakkevej v skolen (Bramming)444 m
  • Bramming St.783 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en5,1 km

Nøgletal

Adresse
Nørregade 27 A-F
Sagsnr.
670114219
Ejendomstype
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom
Handelstype
Investering
Pris
2.945.000 kr.
Afkast
6,57 %
Etageareal
457 m²

Arealer

Grundareal
776 m²
Bebygget
457 m²
Boligareal
414 m²
Etageareal
457 m²

Økonomi

Pris
2.945.000 kr.
Pris/m²
6.444 kr.
Lejefaktor
10.08
Lejeindtægt
292.272 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
639 kr.
Årlige driftsudgifter
103.700 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
227 kr.
Afkast
6,57 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1890 / 1990
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C