Blandet ejendom fra EDC

Hasselager Stationsvej 17

8361 Hasselager

2.200.000 kr.

Brugerejendom - 550 m²

Blandet bolig- og er­hverv­se­jen­dom i Hasselager

• Blandet bolig- og er­hverv­se­jen­dom til overtagelse
• 130 m² beboelse på hyggelig 1. sal med skrå vægge – overtages til købers disposition
• 370 m² erhverv i stueplan – I dag anvendt til restauration og sel­skabslo­ka­ler
• Velfungerende køkken med la­ger­fa­ci­li­te­ter og 50 m² kælder
• 1.195 m² grund med gode par­ke­rings­for­hold til gæster og beboere

Ejendommen Hasselager Stationsvej 17 er en blandet bolig- og er­hverv­se­jen­dom, hvor Hasselager Kro er beliggende i stueplan og kælderen, og beboelse på 1. sal. Begge dele er i dag anvendt af nuværende ejer og forventes fraflyttet i forbindelse med salg og dermed til købers fulde disposition.

Erhvervsdelen har i en årrække været anvendt som selskabs- og krolokaler med tilhørende og velfungerende køkken. De i alt 370 m² er indrettet med mindre krolokale med bar ved indgangen, hyggeligt restaurant/kro med pejs i det store lokale mod vejen, mindre ”mellem-rum” samt stort og meget præsentabelt selskabslokale bagerst i bygningen. Midt i bygningen er det store og velfungerende køkken med køle- og fryse faciliteter, hvorfra ligeledes er adgang til den 50 m² store kælder der anvendes til lager. Bag det store selskabslokale er ligeledes adgang til la­ger­fa­ci­li­te­ter i uopvarmede lokaler. Herudover er adkomst hall med garderobe og toilet­fa­ci­li­te­ter.

Nuværende ejer overtog ejendommen for ca. 7 år siden, og har brugt mange kræfter på at renovere og forskønne ejendommen – specielt indvendigt. Ejer har kørt en veldrevet forretning, dog primært med selskaber og mad ud af huset, og har formået at holde en god indtjening. Ved overtagelsen kan ordrebog overtages, ligesom der kan træffes aftale om overtagelse af diverse tilbehør, løsøre, service, maskiner mv. Ejers salg er begrundet i ønske om job-/brancheskift.

Lejligheden på 1. sal udgør 130 m² med adgang enten via stuen eller udefra via den store tagterrasse. Lejligheden fremstår hyggelig med trælofter, herunder skrå vægge, gips vægge og trægulve. Her findes 2 pænt store værelser mod fælles fordeler gang, stort og moderne køkken, flot toilet med vaskesøjle og væghængt toilet, samt stor stue. Alt i alt en pæn og velfungerende lejlighed, der ligeledes overtages til købers fulde disposition.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1870 og har for en stor del, specielt i kroen og tilstødende lokaler, bevaret sit oprindelige udtryk og charme. Som ny ejer vil man kunne fortsætte driften af kroen fra dag ét og samtidig bebo eller tilbyde lejligheden på første sal til f.eks. forpagter eller medarbejdere.

Ejendommen er beliggende på en 1.195 m² stor grund der primært er belagt med grus og anvendelig til parkering eller opmagasinering.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Altan

Teknik

  • Ventilation
  • Kabling
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Koltvej/Hovedvejen (Aarhus Kom)318 m
  • Gunnar Clausens Vej1,9 km
  • 501 - Århus Syd Motorvejen4,2 km

Nøgletal

Adresse
Hasselager Stationsvej 17
Sagsnr.
811002562
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Brugerejendom
Pris
2.200.000 kr.
Etageareal
550 m²
Kælder
50 m²

Arealer

Grundareal
1.195 m²
Bebygget
370 m²
Etageareal
550 m²
Kælder
50 m²

Økonomi

Pris
2.200.000 kr.
Pris/m²
4.000 kr.
Grundskyld
14.294 kr.
Dækningsudgift
13.817 kr.
Vurderingsår
2023
Ejendomsværdi
1.700.000 kr.
Grundværdi
698.300 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1870
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
F