Blandet ejendom fra EDC

M.P. Bruuns Gade 33

8000 Aarhus C

17.600.000 kr.

Investering - 477 m²

Yderst velbeliggende er­hverv­se­jen­dom på attraktiv handelsgade

• Erhvervsdelen i stue og kælder er udlejet til populær restaurant
• 3 velholdte og flotte lejligheder på de øvre etager – 258 m² beboelse
• Alle byens faciliteter indenfor kort afstand
• Velholdt ejendom såvel ind- som udvendigt

Ejendommen M.P. Bruuns Gade 33, er yderst centralt og attraktivt beliggende i centrum af Aarhus, på kanten af det populære område Frederiksbjerg, og med let adgang til alle byens faciliteter herunder Bruuns Galleri og Aarhus Hovedbanegård, der begge ligger blot få minutters gang fra ejendommen.

Selve bygningen er oprindeligt opført i 1890 i 3 etager foruden tagetage og kælder, og består både af beboelse, herunder 3 lejligheder med et samlet beboelsesareal på 258 m² samt erhverv, med et erhvervsareal på 127 m² i stue-plan samt kælderareal på ca. 92 m², der anvendes af er­hvervs­le­je­må­let til lager og opbevaring, teknik mv.

Boligdelen består af 3 lejligheder, en pr. etage, hhv. 92 m² på første og anden sal samt 74 m² på tredje etage. De 2 nederste lejligheder består af 3 beboelsesrum, herunder 2 store stuer én suite, samt stort soveværelse, foruden køkken og toilet/bad. Lejlighederne er typisk med alle hårde hvidevarer inkl. vaskemaskine. Øverste lejemål er renoveret og ombygget i 2010 i ”New Yorker-stil” og indeholder meget stort stue/alrum med Multiform køkken med kogeø og bar/spiseplads. Der er synlige spær og hems. I stuen er dobbelt fransk altan og fantastisk vue over byen og det nye havneområde. Dertil stort soveværelse, toilet med bad og vaskesøjle.

Erhvervsdelen er fuldt udlejet til den yderst populære restaurant Atelier 33, og er opdelt med 88 m² detail/restauration med sidde og spisepladser, 39 m² sekundære arealer, hvilket udgør køkken, toilet­fa­ci­li­te­ter osv. samt 92 m² kælder til lager og opbevaring, med direkte adgang fra etagen ovenover via intern trappe.

Selve bygningen er opført i mursten / hvide betonelementer med tag af fibercement med hældning. Fra første sal og opefter er hvide dan­ne­brogs­vin­du­er, herunder med karnapper på 3. sal, mens der er gulv-til-loft facadevinduer i stueetagen.

Ejendommen er beliggende på en 300 m² stor grund med friarealer mod gården. I gården er en bygning nr. 2 hvilket udgøres af 12 m² træskur. Og ellers friareal til ejendommens lejere.

Alt i alt en meget velbeliggende, vel­ved­li­ge­holdt og attraktiv ejendom, med en fantastisk placering og vel­pro­por­tio­ne­re­de lejemål. De respektive boligenheder er i god og tidssvarende stand og vil kunne genudlejes uden nævne-værdig renovering andet end behandling af gulve og vægge. Dette gælder ligeledes fællesarealer som opgang samt er­hvervs­le­je­må­let, der ligeledes er i god og brugbar stand – herunder anvendeligt til formålet.

Ejendommen er yderst velbeliggende midt på M.P. Bruuns Gade, der forbinder området omkring Bruuns Galleri og Banegården med torvet/området omkring Sct. Pauls Kirke, i den centrale del af Aarhus. M.P. Bruuns Gade er en dobbeltrettet køregade med korttids parkering på begge sider af vejen og med detail primært i form af spe­ci­al­bu­tik­ker og velbesøgte cafeer og restauranter i ejendommenes stueplan og beboelse fra 1. sal og opefter.
Derforuden ligger bl.a. Føtex og det yderst populære Schweizer­Ba­ge­ri­et også i gaden.

Faciliteter

Teknik

  • Dørtelefon

Afstand til

  • Jægergårdsgade/M. P. Bruuns Gade (Aarhus Kom)19 m
  • Aarhus H248 m
  • Aarhus H417 m
  • 501 - Århus Syd Motorvejen4,1 km

Nøgletal

Adresse
M.P. Bruuns Gade 33
Sagsnr.
810002751
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
17.600.000 kr.
Afkast
3,50 %
Etageareal
477 m²
Kælder
90 m²

Arealer

Grundareal
300 m²
Bebygget
145 m²
Etageareal
477 m²
Kælder
90 m²

Økonomi

Pris
17.600.000 kr.
Pris/m²
36.897 kr.
Lejefaktor
24.12
Lejeindtægt
729.832 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.530 kr.
Årlige driftsudgifter
119.200 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
250 kr.
Afkast
3,50 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1890 / 1986
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D