Blandet ejendom fra EDC

Jernbanegade 16

6780 Skærbæk

I licitation

Licitation/Udbud - 428 m²

Offentligt udbud for Tønder Kommune

Nu har du en enestående mulighed for at erhverve den tidligere jer­n­ba­ne­sta­tion i Skærbæk, beliggende på Jernbanegade 16. Denne ikoniske ejendom udbydes nu til salg af Tønder Kommune i et offentligt udbud. Ejendommen byder på et samlet erhvervsareal på 428 m² fordelt over to etager, og tilbyder en bred vifte af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, der kan tilpasses dine behov.

Ejendommens indretning:

• Stueetage (263 m²):
• 165 m² kontorareal
• 98 m² lager, der giver mulighed for både opbevaring og logistik
• 1. sal (165 m²):
• Yderligere 165 m² kontorareal, perfekt til udvidelse af dine for­ret­nings­ak­ti­vi­te­ter eller til at skabe en inspirerende arbejdsplads

An­ven­del­ses­mu­lig­he­der: Ejendommens fleksible indretning gør den velegnet til en række forskellige formål, herunder:
• Kiosk eller butik: Udnyt den prominente placering og den høje synlighed til at tiltrække lokale og rejsende kunder
• Restaurant eller take away: Skab en hyggelig restaurant eller en moderne take away med god adgang til offentlig transport og parkering
• Kontor med lager: Ideel til virksomheder, der har brug for både kon­tor­fa­ci­li­te­ter og lagerkapacitet under samme tag.

Beliggenhed: Ejendommen ligger i hjertet af Skærbæk, med nem adgang til offentlig transport, da stationen stadig er i drift med på- og afstigning. Der er gode par­ke­rings­mu­lig­he­der i nærheden, hvilket gør det nemt for både medarbejdere og kunder at komme til ejendommen.

Mindstepris kr. 670.000 med projekt
Ejendommen sælges med et krav om et projekt. Dette betyder, at potentielle købere skal indsende et projektforslag, der beskriver deres planer for ejendommens fremtidige anvendelse. Projektet vil blive vurderet af Tønder Kommune, før et salg kan godkendes.

Dette er en unik chance for at erhverve en ejendom med karakter, historie og ubegrænsede muligheder. Tønder Kommune står klar til at modtage dit bud og ser frem til at høre, hvordan du vil bringe nyt liv til denne fantastiske ejendom.

Tilbudsfristen udløber den 02.12.2024.

Afstand til

  • Skærbæk St.25 m
  • Skærbæk St.39 m

Nøgletal

Adresse
Jernbanegade 16
Sagsnr.
620510336
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Licitation/Udbud
Pris
I licitation
Etageareal
428 m²
Kælder
32 m²

Arealer

Grundareal
534 m²
Bebygget
165 m²
Erhvervsareal
165 m²
Etageareal
428 m²
Kælder
32 m²

Økonomi

Pris
I licitation
Grundskyld
637 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
150.000 kr.
Grundværdi
30.000 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1877
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
F