Blandet ejendom fra EDC

Torvegade 58

6700 Esbjerg

1.900.000 kr.

Investering - 210 m²

In­ve­ste­rings­ejen­dom med bolig- og erhvervsenhed, beliggende centralt i den pulserende Torvegade

• In­ve­ste­rings­ejen­dom med fantastisk beliggenhed i hjertet af Esbjerg
• Nem adgang til offentlig transport og butikker, samt alle midtbyens faciliteter
• Indeholder et er­hvervs­le­je­mål på 106 m² i stueplan som i dag er udlejet til Angel Nails DK, hvilket giver en stabil indkomstkilde
• Boligenheden på 104 m² er midlertidigt udlejet, men kan blive til købers egen disposition
• Grundareal på 159 m², der giver potentiale for fremtidig udvikling eller ombygning

EDC Erhverv Poul Erik Bech har hermed fornøjelsen af at tilbyde en sjældent udbudt in­ve­ste­rings­ejen­dom i en attraktiv gade i hjertet af Esbjerg.

Denne attraktive ejendom, centralt placeret på Torvegade 58 i Esbjerg, tilbyder en unik mulighed for investorer eller er­hvervs­dri­ven­de, der søger en alsidig ejendom med både kommercielle og bo­lig­mu­lig­he­der.
Ejendommen strækker sig over tre etager og har et samlet grundareal på 159 m². I stueplan finder man et velindrettet er­hvervs­le­je­mål på 106 m², i øjeblikket udlejet til Angels Nails DK, hvilket sikrer en stabil indkomstkilde.

På første og anden sal er der en rummelig boligenhed på 104 m², som strækker sig over to plan. Denne boligenhed kan enten forblive udlejet til midlertidig lejer eller være til købers egen disposition, og den tilbyder en behagelig og funktionel bolig med potentiale for personlig tilpasning.

Ejendommen er ideelt beliggende med nem adgang til offentlig transport, butikker og andre faciliteter, hvilket gør den attraktiv for både kommercielle og private investorer. Grundarealet giver også potentiale for fremtidig udvikling eller ombygning efter købers behov og ønsker.

Beliggenhed:

Torvegade i Esbjerg - en ideel beliggenhed for en mindre in­ve­ste­rings­ejen­dom. Dette område er fyldt med potentiale og byder på en række fordele for de­tail­hand­len­de og områdets beboer, der ønsker at etablere sig her. Torvegade ligger centralt i Esbjerg og har en fantastisk synlighed og tilgængelighed for både lokale kunder og besøgende, samt beboere.

Beliggenheden er ideel for en butik, da den er placeret på en travl hovedgade med en konstant strøm af fodgængere og bilister, der passerer forbi. Den store eksponering sikrer, at butikken får masser af opmærksomhed og giver mulighed for at tiltrække et bredt kundegrundlag.

Området omkring Torvegade er også kendt for sit pulserende handelsmiljø. Der er etableret et mangfoldigt udbud af butikker i nærheden, der tiltrækker forskellige målgrupper og skaber en blomstrende de­tail­han­delskul­tur.
Desuden er der rigelig med par­ke­rings­mu­lig­he­der i nærheden. Der er også gode offentlige trans­port­for­bin­del­ser i området, hvilket giver endnu større tilgængelighed for dem der foretrækker at rejse med bus eller tog.
Torvegade emmer af miljø og gadeliv og er i gåafstand til alle byens herligheder.

Hvis du vil bestille en fremvisning af denne fine ejendom eller gerne vil høre mere, så ring til os på 76 10 48 00.

Faciliteter

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Frodesgade / Torvegade v Esbjerg Rådhus (Esbjerg)298 m
  • Esbjerg St.538 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en4,4 km

Nøgletal

Adresse
Torvegade 58
Sagsnr.
670114181
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
1.900.000 kr.
Afkast
6,50 %
Etageareal
210 m²
Kælder
19 m²

Arealer

Grundareal
159 m²
Bebygget
106 m²
Boligareal
104 m²
Erhvervsareal
106 m²
Butiksareal
106 m²
Etageareal
210 m²
Kælder
19 m²

Økonomi

Pris
1.900.000 kr.
Pris/m²
9.048 kr.
Lejefaktor
11.31
Lejeindtægt
168.000 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
800 kr.
Årlige driftsudgifter
44.891 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
214 kr.
Afkast
6,50 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1892 / 1944
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E