Blandet ejendom fra EDC

Skovmøllevej 20

4700 Næstved

6.750.000 kr.

Brugerejendom - 801 m²
Nyhed

Perfekte rammer til kombination af hesteejendom og erhverv

Forestil dig et hjem, der ikke bare opfylder én drøm, men mange. Et sted, hvor der er plads til både familien, hestene og er­hvervspro­jek­ter­ne - en sand oase, hvor livet kan udfolde sig i alle dets facetter. Lyder det for godt til at være sandt? Så har du endnu ikke stiftet bekendtskab med denne enestående lystejendom, smukt beliggende i Myrups grønne landskab.

Ejendommen er som skabt til den aktive familie, hvor mulighederne er mange og rammerne optimale. Med en imponerende grund på lige under 2 ha, der byder på en parklignende have og en privat fodboldbane, kan børnene trygt invitere vennerne hjem til leg og sport. De voksne kan nyde den afslappede atmosfære på den rummelige fliseterrasse, som både rummer en overdækket og åben del - det perfekte spot til en rolig aften med udsigt til naturens skønhed, blandt andet ud over de fredede Fårebakker. Du kan også tage en slapper i den udendørs spa og nyde stjernehimlen i fulde drag - her er højt til himlen.

Når du ankommer, bliver du først mødt af ejendommens erhvervsdel, som er strategisk placeret adskilt fra selve beboelsen. En imponerende lade på 581 m², perfekt til erhverv. Her finder I en kontorbygning med køkken, toilet og et separat, isoleret værksted. For den driftige håndværker er denne del af ejendommen en sand gave - særligt med muligheden for at leje laden ud, hvis køberen ønsker det. Et solcelleanlæg fra 2023 sikrer desuden en bæredygtig energikilde til lade/erhverv.

En lille, smuk allé af høje træer fører dig herefter ned til boligen, som ligger helt uforstyrret og privat. Huset er en arkitektonisk perle med et harmonisk farvespil mellem murværk, træbeklædning og et glaseret tegltag. Her er der tænkt på ener­gibe­spa­rel­se med en ny varmepumpe og et solcelleanlæg, der reducerer elforbruget.

Indvendigt venter 220 stilfulde kvadratmeter, fordelt på 2 etager. Her er 4 værelser, hvoraf det ene er et master bedroom med tilhørende walk-in garderobe. 2 badeværelser og et praktisk bryggers fuldender husets funktionalitet. Stueplanets hjerte er det åbne køkken-alrum, som byder på masser af naturligt lys gennem den smukke karnap og en direkte adgang til terrasserne og haven. På førstesalen finder I endnu en stue, som har udgang til en altan, hvor udsigten over de grønne omgivelser kan nydes.

Her er der plads til heste, som kan trives i de velanlagte folde og den flotte stald med 4 rummelige bokse, vandspiltov og sadelrum. Det store halvtag giver ekstra muligheder for opbevaring, og der er sågar potentiale for at skabe en indkomst ved opstaldning af heste. Den oplyste ridebane giver mulighed for en tur på hesteryggen også efter en lang arbejdsdag.
Dette hjem er et sjældent fund - et sted, hvor drømmene kan blive til virkelighed.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Afstand til

  • Myrup (Skovmøllevej)304 m
  • E 4711,7 km

Nøgletal

Adresse
Skovmøllevej 20
Sagsnr.
473019499
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Brugerejendom
Pris
6.750.000 kr.
Etageareal
801 m²

Arealer

Grundareal
19.999 m²
Bebygget
132 m²
Boligareal
220 m²
Erhvervsareal
581 m²
Etageareal
801 m²

Økonomi

Pris
6.750.000 kr.
Pris/m²
8.427 kr.
Grundskyld
13.877 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
2.400.000 kr.
Grundværdi
740.400 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
2002
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
A2010

Mikkel Heegaard

Ejendomsmægler, MDE

mfh@edc.dk30 16 06 92EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Østergade 2, 4700 Næstved

473@edc.dk55 78 66 00