Blandet ejendom fra EDC

Jernbanegade 5A

4000 Roskilde

19.950.000 kr.

Investering - 889 m²

Charmerende in­ve­ste­rings­ejen­dom med ideel beliggenhed i Roskilde

• Attraktiv in­ve­ste­rings­ejen­dom med en blanding af bolig og erhverv
• Central beliggenhed i hjertet af Roskilde, tæt på station og byliv
• Stor ud­lej­nings­sik­ker­hed og stabil indkomststrøm
• Totalrenoveret for nyligt, hvorfor lejemål fremstår nyistandsatte
• Beliggenhed sikrer en høj efterspørgsel for potentielle lejere

På Jernbanegade 5A finder I denne charmerende in­ve­ste­rings­ejen­dom med en ideel placering i hjertet af Roskilde, tæt på Roskilde Station.

Ejendommen blev oprindeligt opført i 1900, men er ombygget i 1991 og har for nyligt gennemgået en omfattende renovering, hvorfor lejemålene fremstår nyistandsatte, moderne og stilfulde. Ejendommens samlede etageareal er 889 m², hvilket omfatter et boligareal på 664 m² og et erhvervsareal på 206 m² jf. BBR. Herudover har ejendommen en rummelig kælder, som strækker sig over 228 m².

Ejendommen er næsten fuldt udlejet og huser tre stabile erhvervslejere samt ti boliglejere. Herudover står et enkelt værelse tomt, og er klar til udlejning. De er­hvervs­mæs­si­ge lejemål omfatter en frisør, en køreskole og et revisionsfirma, som alle har været til stede i flere år og nyder godt af den centrale beliggenhed. Boligenhederne er fordelt på otte lejligheder, hvoraf en er opdelt i fire værelser med fælles køkken og toilet/ba­de­fa­ci­li­te­ter, hvilket gør dem ideelle for eks. studerende. Tilknyttet ejendommen er desuden en hyggelige have, som står til rådighed for lejerne, og som bidrager til ejendommens til­træk­nings­kraft som et behageligt sted at bo.

Den centrale beliggenhed giver nem adgang til offentlig transport og sikrer, at ejendommen forbliver attraktiv for potentielle lejere. Roskildes livlige byliv, med caféer, butikker og kulturelle tilbud lige i nærheden, gør denne ejendom yderligere eftertragtet og reducerer risikoen for tomgang.

Jernbanegade 5A er således en fremragende in­ve­ste­rings­mu­lig­hed for investorer, der ønsker en stabil indkomststrøm og potentiale for værdistigning. Med de nyrenoverede lejemål og den strategiske placering er dette en investering, der kombinerer komfort med økonomisk fordel. Ejendommen er et perfekt valg for dem, der ønsker at sikre deres investering i et område med stor efterspørgsel.

Faciliteter

Teknik

  • Dørtelefon
  • Vinduestype Termo

Nøgletal

Adresse
Jernbanegade 5A
Sagsnr.
403600427
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
19.950.000 kr.
Afkast
5,20 %
Etageareal
889 m²
Kælder
228 m²

Arealer

Grundareal
481 m²
Bebygget
236 m²
Boligareal
683 m²
Erhvervsareal
206 m²
Etageareal
889 m²
Kælder
228 m²

Økonomi

Pris
19.950.000 kr.
Pris/m²
22.441 kr.
Lejefaktor
17.02
Lejeindtægt
1.172.130 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.318 kr.
Årlige driftsudgifter
150.024 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
169 kr.
Afkast
5,20 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Udvidet rørskade, Svamp/Insekt
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D