Andre fra EDC

Engbakken 5

8220 Brabrand

4.500.000 kr.

Projektejendom - 331 m²

Velbeliggende lægehus med mange muligheder

• Tidligere lægeklinik udbydes til købers frie disposition
• Attraktiv placering i primært boligområde – tæt på Brabrand sø
• 331 m² erhverv fordelt på 2 etager samt 76 m² kælder
• Muligheder for anvendelse til erhverv eller evt. bolig – vil kræve tilladelse
• Hyggelig og velplejet have på 898 m² grund

Med en attraktiv placering på Engbakken i gammel Brabrand tilbydes denne tomme er­hverv­se­jen­dom (klinik) til salg. Selve ejendommen er opført i 1959 af nuværende ejers far, og har fra opførelsen og indtil for ganske nylig været anvendt til lægehus og sundhedscenter. Sælger har selv drevet praktiserende lægeklinik fra lokalerne i mange år, og bor stadig privat som ejendommens nabo.

Bygningen er opført i gule mursten i 2 plan foruden kælder, og med rødt tegltag med høj rejsning. Vinduerne i de nederste etager er mørke enkeltfags vinduer i træ og med velux vinduer på 1. salen. Bygningsmassen på adressen andrager 195 m² i stueplan samt 136 m² på første sal. Således et samlet erhvervsareal på 331 m² - dertil 76 m² kælder. Ejendommen er i dag tom og kan således overtages til købers fulde disposition.

Stuen er indrettet til klassisk lægeklinik med venteværelse, klinikrum, køkken og toilet­fa­ci­li­te­ter osv. omkring fælles fordeler gang. Første salen udgør ét primært rum / storrumskontor, samt et mindre kontor samt køkken og toilet. Kælderen anvendes til opbevaring, teknik mv. Alt er i brugbar men ældre stand, og ny ejer vil forventeligt skulle renovere og opgradere ejendommen indvendigt – dog afhængig af ønsket brug og stand.

Ejendommen er beliggende på en 898 m² stor grund der indeholder et par par­ke­rings­plad­ser mod vejen og ellers grønne bede. Bag huset er stor og velplejet have med buske og træer. For øvrig parkering henvises til de om­kring­lig­gen­de veje, og yderligere et par pladser burde kunne indrettes på grunden.

Nuværende ejer har tidligere undersøgt mulighed for tilbygning af ca. 50 m² erhverv ligesom kommunen er forespurgt om muligheden for omdannelse til beboelse. Der er mange muligheder, hvilket dog vil kræve tilladelse.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles reception

Exteriør

  • Altan

Afstand til

  • Engbakken/Engdalsvej (Aarhus Kom)124 m
  • Her­ning­mo­tor­vej­en3,6 km

Nøgletal

Adresse
Engbakken 5
Sagsnr.
810002730
Ejendomstype
Andre
Handelstype
Projektejendom
Pris
4.500.000 kr.
Etageareal
331 m²
Kælder
76 m²

Arealer

Grundareal
898 m²
Bebygget
195 m²
Erhvervsareal
331 m²
Etageareal
331 m²
Kælder
76 m²

Økonomi

Pris
4.500.000 kr.
Pris/m²
13.595 kr.
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning
Byggeår / Ombygget
1959 / 1981
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D