Villalejlighed fra EDC

Italiensvej 69, 1.

2300 København S

5/3 rum, 116 m²
Solgt

Drømmer du om at bo 300 meter fra vandet og 2 min fra Metro?

Velkommen til Italiensvej og denne perle af en funkisvil­la­lej­lig­hed beliggende på 1. sal med lys, luft og imponerende udsigt over det populære kvarter!
Her er man bare 300 meter fra at dyppe tæerne i vandkanten på Amager Strand - meget bedre bliver det vist ikke. For enden af den legendariske boulevard, tager Kilometer-broen dig videre ud til den vidtstrakte strand, til sandet mellem tæerne, til bølgen blå og livet på Amager Strandpark kan dyrkes til fulde, hvad end det er kajak, paddleboard, beachvolley, vinterbadning, en løbe eller rulleskøjtetur eller blot en afslappet strandtur med hele familien. Herudover er der med de seneste års udvikling ved Amager Strand kommet særdeles fine ind­købs­mu­lig­he­der, hyggelige caféer, vinbarer, restauranter, bagerier og ikke mindst metrolinjen der bringer dig enten til Kongens Nytorv eller Lufthavnen på under 8 minutter, uanset retning.

Her på Italiensvejs største hjørnematrikel, finder I denne uovertrufne villalejlighed som pladsmæssigt udgør det for mange af villaerne og rækkehusene i kvarteret! I får 116 m² i ét plan plus mange gode kvadratmeter opbevaring og anvendelige rum i den store og høje kælder. Herudover hører der egen ugeneret have til, som nuværende ejere virkelig har kræset om. Her er der plads til både det store solrige terrassedæk, det hyggelige drivhus, den dobbelte carport, det umanerlig praktiske skur/værksted, den charmerende private haveindgang og den uundværlige overdækning med plads til familiens cykler, paddleboards mv. Sidst men ikke mindst er der det store græsareal med plads til både fodboldmål og trampolin. En sand oase af en solfyldt have med et skønt og privat udemiljø i smukke og sanselige omgivelser..

Selve ejendommen er en imponerende gråpudset original funkisvilla fra 1937 indeholdende to ideelle anparter - heraf den ene på 1. sal, som vi har den udsøgte fornøjelse af at præsentere. Man ankommer til lejligheden via den smukke trappeopgang med et enormt vinduesparti og unikke hånd­værks­mæs­si­ge byggedetaljer fra ejendommens oprindelse. Selve lejligheden er indrettet med stor for­de­lings­en­tré med indbygget originale skabe og ligeledes original funkisdørkarme overalt. Fra entreen fordeler det originale trægulv sig ud i alle rum i lejligheden. Overfor indgangen ligger det første lyse og dejlige værelse - en perfekt størrelse til enten børneværelse, kontor eller stor walk-in. Til venstre fra entréen er en lille hyggelig mellemgang med adgang til yderligere to værelser; et master bedroom og et mindre værelse, og så naturligvis det nye stilfulde badeværelse. En virkelig god planløsning med værelserne for enden af lejligheden og hvor familien er tæt på hinanden, uanset tid på døgnet.
Lejlighedens hjerte er den store stue med det fantastiske lys, i åben forbindelse med det dejlige og lyse køkken. I stuen er plads til både sofahygge og stort spisebord, således man nemt kan samles med venner og familie. I stuen dominerer det store, charmerende funkis­hjør­ne­vin­due med masser af lys og bred udsigt over Italiensvejs hustage og grønne områder. Fra stuen leder de franske døre ind til køkkenet, som er indrettet med hvide elementer, gode hårde hvidevarer og stor køkken-ø. I køkkenet findes også en hyggelig spisekrog - oplagt til morgenmaden eller hvor gæsterne kan ”hænge” mens maden tilberedes. Fra køkkenet er udgang til den flotte og hyggelige altan, hvor man kan side i fred og ro og nyde solopgangen over stranden og nyde duften af havet, vandet og sandet.
I kælderen, som deles med underboen findes ligeledes uendelig mange gode og anvendelige kvadratmeter. Størstedelen af kælderen er til fælles benyttelse hvor den fælles del består af et stort nyrenoveret badeværelse med karbad og va­ske­fa­ci­li­te­ter, fyrrum, stort tørrerum, det uundværlige viktualierum, det hyggeligste gæsteværelse og en flot SAUNA, som der jo selvfølgelig skal være når vi befinder os så tæt på havet! Så når man på de kølige dage har været på dyp-besøg hos Neptun, kan man daske hjem på 2 minutter og få varmen i egen sauna!
Ydermere findes to store disponible rum - et til hver af anparterne og som bruges til opbevaring af f. eks. vin­ter­gar­dero­be, våddragter og skiudstyr, kufferter, bøger, ja, alverdens ting og sager. Alternativt kan pladsen også fint udnyttes til kontor, hobbyrum eller hvad man end har behov for.

Så drømmer du om at bo i “strandkanten” i smukke, hyggelige og trygge rammer med godt naboskab, tæt på vandet og Amager strand Metro Station 2 minutter fra adressen, så er dette lejligheden for dig! Det er måske hørt før - men dette er vitterligt en sand oase, som SKAL opleves!

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
28903418
Boligareal
116 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
797 m²
Antal etager
1
Byggeår
1937
Energimærke
D
Liggetid
22 dage

Dedikeret salg af din bolig på Amager

Som indfødt Ama´rkaner og med over 20 års erfaring med salg af boliger så er jeg din garant for et trygt og godt boligsalg på Amager. Jeg kender hver en krog af øen og sætter en ære i, at følge handlen helt til dørs med et højt service- og in­for­ma­tions­ni­veau fra start til slut.

Lars Sigaard Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

289@edc.dk32 55 00 01