Villa fra EDC

Søndervang 27

9530 Støvring

5/4 rum, 188 m²
Solgt

Enestående villa - perfekt beliggenhed

Søndervang 27 er virkelig en oplevelse ude såvel som inde. Denne smukke villa er 100 % gennemført og ind­flyt­nings­klar og her er der i den grad tænkt over hver eneste detalje. Villaen er enestående på alle 188 m2, i de smukke uderum og store træterrasser, i den grønne kulisse der omgiver haven og med beliggenheden, som er tæt på alt, hvad familien har brug for i hverdagen også parken og søerne i Støvring.

Denne fantastiske villa er 100 % gen­nem­renove­ret med fokus på kvalitet og design. Ma­te­ri­a­le­val­get er gennemtænkt og nøje sammensat. På Søndervang 27 skal der særligt lægges mærke til det enormt smukke Køkken-alrum, gulvvarmen i bryggers, køkken-alrum, stue og badeværelse, de flotte træterrasser der skaber det mest vidunderlige uderum til familien, 4 fantastiske værelser og meget mere. Denne villa skal uden tvivl mærkes, ses og opleves.

Når du ankommer på Søndervang bemærker du med det samme den store og flotte grund der omgiver villaen. Villaens rummelighed opleves allerede i entreen, hvor praktik og funktionalitet går hånd i hånd samtidighed med at de flotte klinker og lækkert inventar folder sig ud.

Villaens hjerte er uden tvivl, det store køkkenalrum, hvor det flotte køkken med skønne detaljer er en fryd for øjet. Køkkenet er stort og med masser af plads og i alrummet er der plads til både hverdag og gæster. Køkkenet er virkelig smukt udført med de hvide flader, mes­sing­de­tal­jer­ne, vinkøleskabet og meget mere. Villaens skønne badeværelse er selvfølgelig udført i samme lækre materialer og stil. Både fra Køkken/alrummet og stuen er der udgang til den skønne træterrasse der fylder hele syd-siden af huset, og som skaber det mest fortryllende uderum.

Kendetegnet for denne villa er lys, og det strømmer simpelthen ind af de store og flotte vinduespartier over alt. En virkelig flot villa i den helt rigtige moderne stil, med sans for detaljen og med en planløsning, der passer til den moderne familie.

Søndervang er et yderst populært område med mange familier, legepladser, institutioner mv. Her får du både den centrale beliggenhed i byen til skoler, svømmehal, sportsanlæg, bibliotek, ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport, og samtidig er du omsluttet af Søernes grønne og helt unikke arealer. Grunden omgiver huset flot, og med 1254 m2 er der plads til børnenes leg og hver­dags­af­slap­ning. Villaen er tilmed beliggende på et lukket vænge, der betyder, at børnene trygt kan færdes på vejen, lege og besøge legekammerater. Til villaen hører også en carport og et godt udhus på 38 m2.

Fakta om Rebild (30.937 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.417 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.831 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.966 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,3

Oplysninger

Sagsnr.
95304169
Boligareal
188 m²
Vægtet areal
192 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.254 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Ombygget
1995
Energimærke
D
Liggetid
28 dage

Vi handler med hjem

For os handler det om meget mere end mursten. Derfor gør vi os ekstra umage hver eneste dag for, at skabe tryghed i din bolig handel igennem en helt særlig personlig indsigt hver eneste gang.

Lise Kønig

Indehaver, Ejendomsmægler, Køberrådgiver MDE*

liko@edc.dk61 20 50 02EDC Danebo, Støvring

EDC Danebo, Støvring

Hobrovej 91F, 9530 Støvring

953@edc.dk98 37 20 00