Villa fra EDC

Mølstubvej 3, Gjøl

9440 Aabybro

5/4 rum, 138 m²
Solgt

Charmerende ejendom med potentiale

Velkommen til Mølstubvej 3, en charmerende ejendom i den idylliske by Gjøl, som byder på en enestående mulighed for at sætte dit eget præg og skabe dit drømmehjem. Når du træder ind i huset, mødes du af en indbydende entre, der fører dig videre ind i en fordelingsgang, som åbner op til alle husets rum. For­de­lings­gan­gen giver dig adgang til fire værelser, hvoraf det ene fungerer som et gen­nem­gangs­væ­rel­se til det fjerde værelse. Dette fleksible layout gør det muligt at tilpasse rummet efter dine behov, hvad enten det er som soveværelser, kontor eller hobbyrum.
Huset byder på et moderniseret badeværelse, der kombinerer funktionalitet og stil, hvilket giver en behagelig start på dagen i komfortable omgivelser. Det rummelige og lyse køkken har en hyggelig spiseplads i hjørnet, ideelt til fa­mi­lie­må­l­ti­der. Køkkenet er forbundet med et praktisk bryggers, som leder ud til den overdækkede carport, hvilket gør det nemt at håndtere dagligdagens gøremål. Fra carporten er der adgang ind til et grovkøkken, samt et værkstedsrum.
Den store stue, der er integreret med spisestuen, udgør hjemmets hjerte. Her er der rigelig plads til både afslapning og samvær. Fra stuen har du adgang til en overdækket terrasse, hvor du kan nyde udendørs måltider eller bare slappe af med udsigt til den skønne have. Haven er en sand oase med udsigt over en mark, hvilket skaber en fredelig og idyllisk atmosfære. Derudover finder du et drivhus, perfekt for dem med grønne fingre og en passion for at dyrke egne planter og grøntsager.
Gjøl er en charmerende by, der tilbyder en stærk lokal fæl­les­skabs­fø­lel­se og naturskønne omgivelser. Med nærhed til både vand og skov er Gjøl det ideelle sted for dem, der ønsker at kombinere landlig idyl med moderne be­kvem­me­lig­he­der.
Mølstubvej 3 er mere end bare en bolig – det er en mulighed for at skabe dit helt eget hjem i en skøn og fredfyldt beliggenhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise alle de fantastiske muligheder, denne ejendom har at byde på.

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.578 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
94404063
Boligareal
138 m²
Vægtet areal
144 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.155 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ombygget
1977
Energimærke
D
Liggetid
33 dage

Nyttige links

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, DiplomValuar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 60EDC Danebo, Aabybro

EDC Danebo, Aabybro

Torvet 1, 9440 Aabybro

944@edc.dk98 24 27 50