Villa fra EDC

Haldagervej 19, Biersted

9440 Aabybro

6/4 rum, 164 m²
Solgt

Rummelig villa i rolige omgivelser med fjernvarme

Velkommen til Haldagervej 19, et charmerende hvid­mur­stens­hus beliggende for enden af en blind stikvej, hvilket sikrer en rolig og privat beliggenhed. Dette hjem byder på masser af plads og muligheder for den moderne familie.
Når du ankommer til huset, bliver du mødt af en entré, der byder dig velkommen indenfor. Alternativt kan du vælge at benytte indgangen direkte til bryggerset, som er udstyret med rigelig plads til opbevaring og faciliteter til tøjvask og andre daglige gøremål.
Her efter træder du ind i en gang, der giver adgang til husets fire værelser. Disse værelser er rummelige og velegnede som sove/børneværelser, kontor eller gæsteværelser. Gangen leder dig også til et stort badeværelse, hvor du både finder en bruser og et hjørne badekar – ideelt til afslapning efter en lang dag.
Fra gangen er der adgang til spisestuen, som ligger i åben forbindelse med nedsænket stue. Stuen er forskudt med ét trin, hvilket skaber en naturlig opdeling og giver en følelse af to separate rum. Dette område er perfekt til både hyggelige familiestunder og gæste besøg. Fra spisestuen kommer du ud i det funktionelle og indbydende køkken, hvor der også er plads til en skøn spiseplads. Udenfor venter en skøn sydvendt fliseterrasse, hvor du kan nyde solen det meste af dagen. Der er også en ekstra terrasse i forbindelse med haveskuret, hvilket giver flere muligheder for udendørs aktiviteter. Haven er nem at vedligholde og flot anlagt, hvilket skaber en grøn oase, du kan nyde året rundt.
Foran huset finder du en garage med el-port, som er forbundet med et disponibelt rum. Dette rum leder videre til et værksted, der er ideelt til hobbyprojekter eller opbevaring af værktøj og udstyr, fra værksted er der adgang til krybekælder. Du finder også et seperat skur til opbevaring af haveredskaber og havemøbler mm.
Denne bolig på Haldagervej 19 er perfekt til familien, der ønsker masser af plads både inde og ude, i rolige og naturskønne omgivelser. Kom og oplev denne perle – det kunne meget vel være dit nye drømmehjem!

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.578 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
94404259
Boligareal
164 m²
Vægtet areal
229 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
770 m²
Antal etager
1
Byggeår
1968
Ombygget
1984
Energimærke
E
Liggetid
27 dage

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, DiplomValuar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 60EDC Danebo, Aabybro

EDC Danebo, Aabybro

Torvet 1, 9440 Aabybro

944@edc.dk98 24 27 50