Villa fra EDC

Pallestien 5, Sebbersund

9240 Nibe

4/3 rum, 156 m²
Solgt

Sjælden udbudt villa i Sebbersund direkte ned til fjorden

Charmerende villa i det naturskønne Sebbersund, med en beliggenhed der sjældent udbydes på markedet. Denne perle har en stor have, der strækker sig helt ned til fjordkanten, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over vandet dagen lang.
Indendørs:
· Køkken/Stue: Det store og flotte køkken er i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber en rummelig og sammenhængende atmosfære. Loft til kip i begge rum giver en lys og luftig fornemmelse. Køkkenet er udstyret med en quooker, samt en praktisk stenplade, der gør madlavningen nem og bekvem. En hyggelig pejs i stuen fuldender stemningen, og fra de store vinduer kan du nyde den betagende udsigt over fjorden.

· Orangeri: Det nyere orangeri med termoglas og gulvvarme tilbyder en fantastisk plads til at nyde fjordudsigten året rundt, uanset vejret.

· Badeværelser: Huset byder på et badeværelse og et gæstetoilet, der er centralt placeret i huset.

· Værelser: I sydfløjen finder du tre værelser, hvoraf det ene bruges som soveværelse. Alle disse værelser har gulvvarme. På første sal er der 60 m2 som indeholder 2 charmerende rum samt et fællesrum, som er i tillæg til boligarealet.

· Bryggers og viktualierum: To praktiske rum, der tilbyder rigelig op­be­va­rings­plads og funktionalitet til hverdagen.

· Entré: En indbydende og stor entré byder dig velkommen hjem og giver adgang til husets øvrige rum.
Indenfor finder du en bolig, der bevarer sin charme med lyse, luftige rum og smuk udsigt over fjorden. De store vinduer og det åbne layout skaber en sammenhængende og indbydende atmosfære. Det nyere orangeri tilføjer en ekstra dimension til boligen, hvor du kan nyde den skønne udsigt året rundt.

Udendørs:
Huset er omgivet af en smuk, frodig og lukket have, der kan nydes året rundt. Uanset om det er sommerens grønne nuancer eller vinterens stille skønhed, vil haven være et dejligt sted at opholde sig. Der er også en stor dobbelt carport og gode ude-skure til opbevaring.

Økonomi:
Med et nyere DVI-jordvarmeanlæg er huset økonomisk i var­meom­kost­nin­ger, hvilket sikrer en energieffektiv og miljøvenlig opvarmning.

Beliggenhed:
Sebbersund er kendt for sit aktive lokalsamfund og mange aktiviteter. Her finder du arrangementer i Kulturbrugsen, muligheder for vand­sport­sak­ti­vi­te­ter via grejbanken og en stor indbydende legeplads. Byen er tæt på en lokal landsbyskole, hvilket gør den ideel for familier. For naturelskere byder området på na­tu­ro­p­le­vel­ser og skønne gåture på både Navet og Bjerget.

Glæd dig til at opleve denne unikke ejendom med en fantastisk beliggenhed!

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.625 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.099 kr./md.
Antal folkeskoler
47
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
92403025
Boligareal
156 m²
Vægtet areal
168 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.567 m²
Antal etager
1
Byggeår
1877
Ombygget
2013
Energimærke
C
Liggetid
39 dage

Jeg bor i Nibe og mine børn er opvokset her.

Jeg har haft tilknytning til Nibe hele mit liv og har altid engageret mig i lokalområdet - som en del af byens liv. Med erfaring i bolighandel siden 1998 yder jeg altid den bedste service for at køber og sælger oplever en tryg bolighandel. Det handler nemlig mere om mennesker end om mursten.

Claus Sørensen

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

cls@edc.dk51 51 25 74EDC Danebo, Nibe

EDC Danebo, Nibe

Kildegade 31, 9240 Nibe

924@edc.dk98 35 25 55