Villa fra EDC

Springbakken 43, Ferslev

9230 Svenstrup J

5/4 rum, 142 m²
Solgt

Velbygget villa på blind stikvej - Tæt på skole

Drømmer I om en ind­flyt­nings­klar bolig i en charmerende by med stærkt fællesskab og fremragende faciliteter? Så er Springbakken 43 i Ferslev det perfekte valg for jer. Ferslev er ideelt placeret tæt på både Aalborg og City Syd, hvilket gør det nemt at nyde både byens liv og de fredelige omgivelser.

Ferslev er kendt for sit gode sammenhold og tilbyder en skole, der går op til 9. klasse, hvilket gør det til et ideelt sted for børnefamilier. Derudover finder I også en børnehave og en sportshal, der understøtter et aktivt og socialt liv for hele familien. Byen ligger smukt med gode travestier og et veludviklet stisystem, der gør det sikkert og nemt for børn at komme til og fra skole. Den korte afstand til Poulstrup Sø betyder, at I har en enestående natur lige ved hånden, perfekt til både gå- og løbeture.

Boligen på Springbakken 43 er yderst velbygget og opført i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler. Huset er placeret for enden af en blind vej i et børnevenligt kvarter, lige ved stisystemet og fæl­les­a­re­a­ler­ne, hvilket giver et trygt og roligt miljø for børnene.
Indenfor finder I et renoveret bryggers, der er praktisk og med god op­be­va­rings­plads. Det store køkken-alrum er udstyret med HTH køkkeninventar, masser af skabs- og bordplads, og direkte adgang til en hyggelig terrasse. Det store, lyse badeværelse har en stor bruseniche med klinkegulv, og der er et soveværelse samt 3 ekstra værelser hvoraf det ene er oplagt som kontor, hvilket gør huset perfekt til en familie. Den store og hyggelige spise-/opholdsstue med væghængt brændeovn skaber en varm og indbydende atmosfære. Huset er fuldmuret og har nyere døre og vinduer, hvilket sikrer både et lavt energiforbrug og et stilfuldt udseende.

Udendørs kan I nyde godt af en 38 kvm. dobbelt carport med redskabsrum, som er både rummelig og praktisk.
Haven er nem, men flot anlagt, 2 gode terrasser hvoraf den ene ersydvendte og den anden Østvendt begge hvoraf den ene har halmur omkring og derfor perfekt til afslapning og udendørs aktiviteter.

Er I klar til at opleve jeres drømmebolig i virkeligheden? Tøv ikke med at kontakte EDC Svenstrup på tlf. 98380900 for en fremvisning. Springbakken 43 i Ferslev venter på jer!

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.625 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.099 kr./md.
Antal folkeskoler
47
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
92302916
Boligareal
142 m²
Vægtet areal
148 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
829 m²
Antal etager
1
Byggeår
1986
Energimærke
E
Liggetid
28 dage

Overlad ikke salget til hvem som helst.

Vi gør vores bedste og gør os umage hver dag, for det at handle bolig er for de fleste en stor beslutning, som man ikke tør overlade til hvem om helst.

Henrik Bach Pedersen

Indehaver & ejendomsmægler, valuar MDE

hbp@edc.dk61 55 89 03EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00