Villa fra EDC

Hoppevænget 11, Ferslev

9230 Svenstrup J

5/4 rum, 196 m²
Købsaftale underskrevet

Flot udsigt – Charmerende ejendom med gode udhuse

Huset er beliggende i et familievenligt område, omgivet af legekammerater og med kort afstand til skole, børnehave og fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Her er der rig mulighed for at nyde en uforstyrret hverdag både indenfor og udenfor.
Boligen har et nyrenoveret indgangsparti i en rå stil og flotte hvælving lofter. Og flot bryggersområde, der forbinder badeværelse og soveværelse. Denne unikke sektion kombinerer det gamle med det nye og giver boligen en helt særlig stil.

Køkken-alrummet har klinkegulv med gulvvarme og en udgang til terrassen. Den hyggelige stue har udsigt og giver gode in­dret­nings­mu­lig­he­der. Badeværelset er udstyret med badekar, og en fordelingsgang med skabsplads fører til et lyst værelse og to gode ekstra værelser. Husets kva­drat­me­ter­for­de­ling gør det let at indrette funktionelt, med god skabsplads og mulighed for at udnytte for­de­lings­gan­gen til garderobe og opbevaring. Alt fremstår både moderne og charmerende, hvilket får hele boligen til at føles som et hjem.

De fritlagte bjælker, flotte trægulve og rustikke detaljer skaber en hyggelig atmosfære og giver plads til personlige in­dret­nings­præ­fe­ren­cer. Boligen er fyldt med naturligt lys og har udsigt til naturskønne omgivelser, samtidig med at den ligger centralt, så dagligdagens logistiske udfordringer er minimale. Begge badeværelser har gulvvarme, der er fine hvidevarer, kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og masser af naturligt lys i alle rum.
Grunden er velanlagt med en charmerende gårdsplads, solrige terrasser og masser af plads til udendørs leg og aktiviteter. Der er også gode udhuse, som kan indrettes til hobbyværksted eller til pladskrævende fri­tids­in­ter­es­ser, samt en dobbeltcarport.

Huset ligger i den hyggelige by Ferslev, som byder på et dejligt landsbyliv og et godt sammenhold, hvor tilflyttere hurtigt bliver en del af fællesskabet. Fra huset og terrassen er der en smuk udsigt over engene og emmer af skøn natur. Boligen ligger også tæt på Poulstrup Sø, mo­tor­vejs­net­tet og har gode ind­købs­mu­lig­he­der i Svenstrup eller City Syd. Ferslev ligger desuden i kort afstand til Aalborg, hvilket gør hverdagen bekvem og let tilgængelig.

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.625 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.099 kr./md.
Antal folkeskoler
47
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
92302914
Boligareal
196 m²
Vægtet areal
233 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
2.112 m²
Antal etager
1
Byggeår
1822
Ombygget
1996
Energimærke
D
Liggetid
47 dage

Overlad ikke salget til hvem som helst.

Vi gør vores bedste og gør os umage hver dag, for det at handle bolig er for de fleste en stor beslutning, som man ikke tør overlade til hvem om helst.

Henrik Bach Pedersen

Indehaver & ejendomsmægler, valuar MDE

hbp@edc.dk61 55 89 03EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00