Villa fra EDC

Heimdalsgade 34

9000 Aalborg

5/4 rum, 137 m²
Solgt

212 etagemeter smuk mu­rer­mester­vil­la i bedste kvalitet

Mu­rer­mester­vil­la­en fra 1928 er centralt beliggende i hyggelige Vejgaard med kort afstand til ind­købs­mu­lig­he­der, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, bør­ne­in­sti­tu­tio­ner og Vejgaard Østre Skole. Villaen er gen­nem­renove­ret i gode materialer og med mange fine detaljer. Der er etableret en tidssvarende rumfordeling, og huset er opdateret med alt i moderne be­kvem­me­lig­he­der samtidig med, at renoveringen er foretaget med stor respekt for den originale arkitektur. Her er således højt til loftet, stuk, rosetter, dan­ne­brogs­vin­du­er og sil­de­bens­par­ket, men også gulvvarme overalt, genvex-anlæg, indbyggede Bose-højtalere, topmoderne køkken/alrum, velindrettet vaskerum - og badeværelser nok til den moderne familie.

Villaen indeholder et superdejligt køkken/alrum med skjult walk-in viktualierum og med direkte udgang gennem dobbeltdøre til vestvendt træterrasse. Køkkenet et super flot HTH-køkken med et moderne udtryk.

Fra køkkenet er der gennem de dobbelte franske døre adgang til en hyggelig stue med indbygget snedkerreol. På stueetagen er der desuden et stilfuldt gæstetoilet.
Første sal byder på 3 gode værelser og et elegant badeværelse med bruseniche. Der er ligeledes gennemgående detaljer, heraf ba­de­væ­rel­ses­mø­bel fra HTH. Fra første salen fører trappen videre op til en god hems, hvor der både er plads til overnattende gæster, hobbyområde og opbevaring m.m.

Villaens kælder er i rigtig god kvalitet, og her er der rig mulighed for at indrette en separat te­e­na­ge­af­de­ling eller et hjemmekontor med egen og praktisk indgang. I kælderen findes der, ud over et stort disponibelt rum/værelse, et tekøkken og stort badeværelse med bruseniche. Fra tekøkkenet er der mulighed for at åbne tredobbelte terrassedøre ud til overdækket terrasse, så indendørs- og uden­dørs­om­rå­det smelter sammen til det perfekte sommerfest-område.

Kælderen rummer ydermere en garderobe, og et stort og yderst funktionelt vaskerum med masser af bord- og skabsplads. Garderoben har tidligere været anvendt som vinkælder, hvilket der vil være mulighed for at genetablere hvis dette ønskes.

Denne skønne villa har en dejlig og lukket syd vestvendt have med masser af frugttræer og -buske. Haven byder derudover på en hyggelig bålplads, legestativ, trampolin, værksted og et praktisk skur.

En skøn ind­flyt­nings­klar villa i lækker stil og med masser af plads til både familie, hobbyer og gæster i et dejligt roligt område tæt på byen og med et godt nabosammenhold.
Kunne denne bolig være noget for dig? Så ring allerede i dag på 98 16 17 00

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.625 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.099 kr./md.
Antal folkeskoler
47
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
91004502
Boligareal
137 m²
Kælder
75 m²
Vægtet areal
161 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
476 m²
Antal etager
1
Byggeår
1928
Energimærke
C
Liggetid
62 dage

Flid og etik og med hjertet på rette sted

Personlig og professionel rådgivning af køb og salg af boliger igennem 25 år. Kunder kan forvente en høj kvalitet og service. Jeg gør mig umage og er målrettet efter at få løst opgaven til kundens tilfredshed.

Bo Ravn

Indehaver, Ejendomsmægler og Køberrådgiver MDE

br@edc.dk61 61 74 5661 61 74 56EDC Danebo

EDC Danebo

Nyhavnsgade 4A, st., 9000 Aalborg

910@edc.dk98 16 17 00